Τα premium παγωτά Kayak αποκτούν ακόμα πιο «well deserved» χαρακτήρα

Η νέα καμπάνια «Kayak Well Deserved» έρχεται με αφορμή την ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας.

The LiFO team, 18.4.2023 | 16:11

 

Κάθε μέρα κρύβει μέσα της μικρές και μεγάλες «νίκες». Αυτές άλλωστε είναι που δίνουν γεύση και νόημα στην καθημερινότητα μας. Αυτές τις στιγμές αξίζει να τις γιορτάζουμε επιβραβεύοντας τον εαυτό μας με το καλύτερο παγωτό. Αυτό σκέφτηκε και η Kayak και έτσι δημιούργησε τη νέα της καμπάνια «Kayak Well Deserved».

 

Νέα Καμπάνια Well Deserved από την premium εταιρία παγωτών Kayak

 

Η ελληνική εταιρία παγωτών με αφορμή την ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας και τον μοντέρνο επανασχεδιασμό των εικαστικών της σε κυπελάκια, ψυγεία και άλλα διαφημιστικά υλικά, προχώρησε στη δημιουργία μίας ξεχωριστής καμπάνιας. Πρωταγωνιστές, απλοί, καθημερινοί άνθρωποι οι οποίοι γιορτάζουν την κάθε τους επιτυχία και επιβραβεύουν τον εαυτό τους με τι άλλο; μα φυσικά με την αγαπημένη τους γεύση παγωτού Kayak. Κατάφερες να ολοκληρώσεις εκείνο τον πίνακα! Ανταμείβεις τον εαυτό σου με την αξεπέραστη γεύση Κayak Pavlova με κομμάτια χειροποίητης μαρέγκας και αμαρένα.

 

 

Η καμπάνια προβάλλεται ήδη σε social & digital media και θα πλαισιωθεί και με ενέργειες BTL και Influencers Marketing . «Kayak Well Deserved»  λοιπόν για εσένα που επιλέγεις το καλύτερο παγωτό, εκείνο που φέρει την υπογραφή της Kayak.Ανακαλύψτε τις ανατρεπτικές γεύσεις των παγωτών Kayak σε όλες τις Boutique Kayak καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

 

Οδηγός Γεύσης