Είναι κι επίσημα καλοκαίρι κι αυτό σημαίνει ότι η διάθεση ανεβαίνει σιγά-σιγά. Και τι καλύτερο από ένα καλωσόρισμα για να πάει καλά το φετινό μας καλοκαίρι!

 

Ξεκινάμε με ένα δροσερό summer-in-the-city event με την υπογραφή της ομάδας του FIXERS CAFE, αυτήν την Παρασκευή, 9 Ιουνίου στο Παγκράτι. Από τις 7 το απόγευμα ξεκινά το απόλυτο SUNSET FIX με χειροποίητη, φρεσκοψημένη pinsa από το microbakery των FIXERS, παρέα με επιλεγμένα κρασιά από ένα special wine list. Η ατμόσφαιρα θα γίνει ακόμα πιο cozy με HiT Evenings by HiT 88,9 και την αγαπημένη Κατερίνα Ψιμοπούλου στα decks!

 

Sunset Fix & Brunch Fix από το Fixers Cafe

 

Επιλέξτε την signature Pinsa Napoli με το χαρακτηριστικό σαλάμι Napoli, μοτσαρελίνια, ψητά λαχανικά, τριμμένο καρότο και Hannibal Sauce ή μία Caprese με φινέτσα Ιταλίας με σπιτική σάλτσα τομάτας, τοματίνια, παρμεζάνα, μοτσαρελίνια και πέστο βασιλικού. Και για απαιτητικούς ουρανίσκους, την ιδιαίτερη Pinsa Tartufo, με κρέμα τυρί με τρούφα, μοτσαρέλα, μανιτάρια, τοματίνια, παρμεζάνα και ρόκα. Με κάθε επιλογή της αγαπημένης σας Pinsa, οι ομάδα των FIXERS σας προσφέρουν δώρο 2 ποτήρια κρασί της επιλογής σας από την special wine list.

 

Συνεχίζουμε την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι, με το απόλυτο BRUNCH FIX, παρέα με μουσικές επιλεγμένες από τον Παναγιώτη Μένεγο και τον En Lefko, εκπέμποντας live! Ένα μοναδικό brunch menu σας περιμένει στο Παγκράτι με free δροσιστικά ποτά και το Cold Brew Special Fix sponsored by 3Sips!

 

Sunset Fix & Brunch Fix από το Fixers Cafe

 

Επιλέξτε απολαυστικά brunch πιάτα από το πλούσιο μενού: Scrambled eggs με αυγά και λουκάνικο ή με αυγά και σολομό, Avocado Toast, Croque Monsieur ή Madame, Λευκή Ομελέτα με Μανιτάρια, Καγιανά και εκρηκτικό French Toast με καραμελωμένα μήλα και κρέμα anglaise. Μαζί με κάθε πιάτο, απολαύστε 1 Cold Brew Special Fix coffee sponsored by 3Sips και 1 ποτό ανάμεσα σε κρασί, μπύρα ή aperitivo. Το καλό brunch σίγουρα πάει με καλή μουσική, κι έτσι ο En Lefko 87,7 και ο Παναγιώτης Μένεγος θα είναι στο FIXERS CAFE στο Παγκράτι live εκπομπή, από τις 12:00 το μεσημέρι και μετά.

 

Απολαυστική pinsa, κρασί & drinks, brunch & καφές στα ποτήρια και αγαπημένη μουσική είναι όλα όσα χρειαζόμαστε για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι!

Ραντεβού: Βρυάξιδος 2 στην Πλατεία Παγκρατίου, στο FIXERS CAFE.

 

Τα καλοκαίρια στην πόλη γίνονται πιο cozy, παρέα με τους FIXERS.

 

Είναι SERIAL FIXERS και δεν αστειεύονται… ετοιμάζουν κι άλλα summer-in-the-city events, stay tuned!

 

Fixers: InstagramFacebook

Τηλ. 210 30888696

Οδηγός Γεύσης