Ok, όλοι συμφωνούμε πως η ευτυχία είναι υποκειμενική έννοια. Αλλά, αλήθεια τώρα, υπάρχουν ορισμένες αντικειμενικά ευτυχισμένες στιγμές. Κάποιες από αυτές μάλιστα έχουν φούξια χρώμα και το σχήμα του γνωστού τετράγωνου κουτιού των Chillbox. Κι επειδή λένε ότι την ευτυχία πρέπει να την κυνηγάς, να τη δημιουργείς εσύ ο ίδιος, εδώ μπορείς να υλοποιήσεις άνετα αυτήν τη συμβουλή και να γευτείς μια αληθινή DIY εμπειρία χαράς!

 

Κάθε επίσκεψη στα Chillbox είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσεις μια καινούργια πρόταση ή να επιστρέψεις στις γνώριμες και αγαπημένες γεύσεις. Ό,τι κι αν αποφασίσεις, είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τον συνδυασμό που επιθυμείς, επιλέγοντας ανάμεσα σε 28 γεύσεις παγωτού, 4 γεύσεις frozen yogurt και, φυσικά, το topping που σου κάνει κλικ από μια πληθώρα επιλογών. Μόλις κάνεις ένα πέρασμα με το βλέμμα σου τη βιτρίνα με τις προτάσεις των Chillbox, είναι σίγουρο ότι θα μπεις σε ένα παιχνίδι συνδυασμών που οδηγεί στην απόλυτη mouth watering εμπειρία!

 

Στα Chillbox δημιουργείς τη δική σου γευστική ευτυχία

 

Καθώς χαζεύεις τα λαχταριστά παγωτά δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις για να φτιάξεις το δικό σου φούξια κουτάκι ευτυχίας. Να κινηθείς στα κλασικά; Βανίλια, σοκολάτα φράουλα και μπισκότο; Να τολμήσεις γλυκές προτάσεις όπως οι πέρλες πορτοκαλιού και το μύρτιλο; Ή να παραδοθείς στη λατρεία της σοκολάτας σε κάποια από τις διαφορετικές εκδοχές της, όπως η τζιαντούγια, η πραλίνα Rocher και η τριλογία σοκολάτας;

 

Το μοναδικό DIY concept στα Chillbox σου δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσεις απ’ όλα, κάνοντας έναν καταδικό σου συνδυασμό που έχει τη γεύση της αληθινής λαχτάρας!
Το frozen yogurt των Chillbox, φυσικά, παραμένει ένας από τους βασικούς λόγους για να επισκεφτείς το πιο κοντινό σου κατάστημα – μέσα από μια μεγάλη αλυσίδα franchise, είναι σίγουρο ότι θα βρεις αυτό που θα γίνει δικό σου στέκι απόλαυσης! Πεντανόστιμο, με χαμηλά λιπαρά και πλούσιο σε φυτικές ίνες, προσφέρεται σε τέσσερις μοναδικές γεύσεις. Φυσική, βανίλια Μαδαγασκάρης, μπισκότο και πραλίνα συνδυάζονται όπως επιθυμείς στο κουτάκι που θα φιλοξενήσει αυτήν τη γευστική πανδαισία και συμπληρώνονται με το topping που θέλεις.

 

Στα Chillbox δημιουργείς τη δική σου γευστική ευτυχία

 

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή που κρατάς το παγωμένο φούξια κουτάκι μπορείς να νιώσεις ελεύθερα την απόλυτη χαρά – και αυτό είναι αντικειμενικό! Άλλωστε, αυτός είναι ο στόχος των Chillbox. Όχι απλώς να προσφέρουν παγωτό ή παγωμένο γιαούρτι αλλά μικρά τσιμπήματα ευτυχίας που ξεκινούν από τη γεύση και παρασύρουν όλες τις αισθήσεις.

 

chillbox.gr/franchise, Facebook: @ChillboxFrozenYogurt, Instagram: @chillboxgreece, TikTok: @chillboxgreece

Οδηγός Γεύσης