Όταν μιλάς για το Rock ‘n’ Roll δεν παίζει να μη σου έρθουν αυθόρμητα στο μυαλό δεκάδες αναμνήσεις. Φέτος ο ιστορικός χώρος του κέντρου αποκτά διπλό χαρακτήρα και σε προσκαλεί σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία που ξεκινά νωρίς με εστιατορικές γεύσεις και καταλήγει, φυσικά, στη γνώριμη και λατρεμένη φιλοσοφία του «party time!». 

 

Και επειδή μας έχει συνηθίσει στα καλύτερα, την κουζίνα του αναλαμβάνει ο μοναδικός Χριστόφορος Πέσκιας, ο οποίος παρουσιάζει προτάσεις της italian american γευστικής παράδοσης. Από τις 8, λοιπόν, το Rock ‘n’ Roll στρώνει τα τραπέζια του και δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό με γκρουβάτες μουσικές που σου επιτρέπουν να απολαύσεις χαλαρά το γεύμα σου. Στα must try είναι τα Arancini με πουρέ κολοκύθας και βινεγκρέτ αβοκάντο αλλά και το εκπληκτικό φιλέτο από ταύρο με σάλτσα μαυροδάφνης και πουρέ με τρούφα, ενώ δημιουργικές σαλάτες, όπως η Panzanella με ντομάτα, αγγούρι, παρμεζάνα και μυρωδικά, συνοδεύουν τέλεια τα πιάτα. 

 

Rock 'n' Roll
Στα must try είναι τα Arancini με πουρέ κολοκύθας και βινεγκρέτ αβοκάντο αλλά και το εκπληκτικό φιλέτο από ταύρο με σάλτσα μαυροδάφνης και πουρέ με τρούφα. Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Κι αυτό είναι μόνο το πρώτο μέρος της απόλαυσης. Γιατί εκεί γύρω στις 11 τα beats ανεβαίνουν και η up vibes πλευρά του Rock ‘n’ Roll σε παρασύρει όπως πολύ καλά ξέρει να κάνει εδώ και τόσα χρόνια. Έχουμε ενθουσιαστεί και με το νέο των Saturday afternoon parties με ελληνική κυρίως αλλά και ξένη ποπ-ροκ μουσική, που ξεκινούν από τις 5 ώστε να έχεις προλάβει να τελειώσεις το γεύμα σου – η κουζίνα είναι ανοιχτή από τις 2 το μεσημέρι. 

 

Φυσικά, δεν θα λείψουν ο Ηλίας Μπογδάνος και οι INCO με το live τους κάθε Τρίτη βράδυ, ενώ συνεχίζεται και η ιστορική ελληνική βραδιά κάθε Κυριακή. Οι λάτρεις της disco house θα εκτιμήσουν τις Τετάρτες με το αντίστοιχο πάρτι, αλλά όλοι, μα όλοι έχουμε καθένας τον δικό του λόγο να μην αποχωριζόμαστε το Rock ‘n’ Roll που μας κάνει παρέα από το 1987, όσο κι αν αλλάζει η σκηνή της Αθήνας.

 

Rock 'n' Roll
Τα beats ανεβαίνουν και η up vibes πλευρά του Rock ‘n’ Roll σε παρασύρει όπως πολύ καλά ξέρει να κάνει εδώ και τόσα χρόνια. Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Λουκιανού 6, 210 7210065

www. rocknroll.gr

Facebook: Rock n Roll Athens

Instagram: rocknrollathens

Οδηγός Γεύσης