Πρωτότυπες και νόστιμες ιδέες για τα γιορτινά σας τραπέζια

Τα έτοιμα καλομαγειρεμένα προϊόντα από την Paliria, είναι ο σύμμαχος που αναζητούμε στην προετοιμασία του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού.

The LiFO team, 17.12.2021 | 12:13
ADVERTORIAL

Οι γιορτές αποτελούν την καταλληλότερη αφορμή για σπιτικά τραπέζια! Την περίοδο των γιορτών θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ζεστή, σπιτική, παραδοσιακή ατμόσφαιρα. Διοργανώνουμε λοιπόν, γιορτινά τραπέζια παρέα με αγαπημένα μας πρόσωπα και αγαπημένες γεύσεις, που θυμίζουν τις γιορτές της παιδικής μας ηλικίας.
 

Η προετοιμασία για τα γιορτινά τραπέζια και δη για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ξεκινούν μέρες πριν. Όλοι ψάχνουμε πρωτότυπες ιδέες, θέλουμε να προμηθευτούμε τα κατάλληλα υλικά, να διακοσμήσουμε εντυπωσιακά και γιορτινά την τραπεζαρία και άλλα πολλά. Φυσικά στο τραπέζι των Χριστουγέννων ο πρωταγωνιστής είναι η γαλοπούλα. Αυτό όμως, που χρειάζεται κάθε γιορτινό τραπέζι είναι η ποικιλία και η πρωτοτυπία γεύσεων στα ορεκτικά και στις γαρνιτούρες.

 

Πρωτότυπες και νόστιμες ιδέες για τα γιορτινά σας τραπέζια

 

Πώς, λοιπόν, θα εμπλουτίσουμε το γιορτινό μας τραπέζι και θα εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας χωρίς να περάσουμε πολύ χρόνο στην κουζίνα; Τα έτοιμα καλομαγειρεμένα προϊόντα από την Paliria, είναι ο σύμμαχος που αναζητούμε στην προετοιμασία του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού. Ντολμαδάκια Γλυκοπικάντικα, Ντολμαδάκια με τρίχρωμη Κινόα, Λαχανοντολμάδες, Φασόλια Γίγαντες με Χόρτα, είναι ορισμένα από τα πιάτα τα οποία μπορούν να δώσουν την απαραίτητη ποικιλία που θέλουμε στα γιορτινά μας τραπέζια.


 

Η Paliria, μας προσφέρει ποικιλία και ευκολία προκειμένου να μην αφιερώσουμε ώρες ατελείωτες στην κουζίνα!  Επιπλέον, μας γλιτώνει από σκέψη, εφόσον έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με σεφ,  ευφάνταστες προτάσεις σερβιρίσματος και συνταγές με βάση τα προϊόντα της! Με αυτόν τον τρόπο, χωρίς κόπο εξασφαλίζουμε συνοδευτικά και ορεκτικά, που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους μας.

 

Πρωτότυπες και πεντανόστιμες ιδέες για τα γιορτινά σας τραπέζια!

 

Τις συνταγές - με πρώτες ύλες τα πιάτα της Ελληνικής εταιρείας Paliria - μπορούμε να τις βρούμε στο επετειακό Βιβλίο συνταγών για τα 60 χρόνια Paliria, αλλά και στο section των συνταγών, στο site της εταιρίας.

 

Με την Paliria η επιτυχία των σπιτικών τραπεζιών είναι δεδομένη. Καλές γιορτές!

Οδηγός Γεύσης