Το street food έχει τη δική του γεύση και τα PAX Burgers τη δική τους φιλοσοφία για το street food. Μπεργκεράδικα υπάρχουν πολλά, όμως τα PAX Burgers είναι μια κατηγορία μόνα τους, αφού οι μοναδικές γεύσεις τους και τα κορυφαία burgers τους τα έχουν κάνει talk of the town.

 

Ξεκινώντας το 2013 από τη Θεσσαλονίκη, μια ομάδα σεφ με μπόλικη τρέλα και ακόμα περισσότερη όρεξη –τι άλλο;– οραματίστηκε το σωστό, το «τίμιο» burger και κατάφερε να το δημιουργήσει, προσφέροντας καθημερινά αυθεντικές γεύσεις σε δυο σημεία στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στο κέντρο της Αθήνας, όπου οι burgeristas μοιράζονται το πάθος για καλό street food από το 2018.

 

Το απίστευτα ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, που ψήνεται σε open flame broiler τη στιγμή της παραγγελίας, αποτελεί την ιδανική βάση για τα Pretty, Amazing, Xtraordinary burger των PAX. Τα ψωμάκια είναι μια αποκλειστική συνταγή που καταφθάνει καθημερινά στα καταστήματα, ώστε να διατηρούνται πάντα αφράτα και γευστικά, και σε ενθουσιάζουν με τη γεύση τους. Όλα τα υλικά είναι κορυφαίας ποιότητας από επιλεγμένους παραγωγούς, ενώ η γευστική εμπειρία απογειώνεται με τις χειροποίητες σος και τις φρέσκες τηγανητές πατάτες.

 

 

Επιβάλλεται να δοκιμάσεις το κλασικό Cheesy Original Burger, με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, American cheddar, κέτσαπ, μουστάρδα, κρεμμύδι και πίκλες, αλλά και το ψαγμένο Goat Cheese & Truffle, με κατσικίσιο τυρί, σοταρισμένα μανιτάρια, beer caramelized onions και truffle mayo sauce. 

 

Στα PAX, εκτός από το ΛΟΚΑλύτερο burger, θα βρεις και τα μοναδικά CrunchWraps, μια εναλλακτική πρόταση guilty pleasure που δημιουργεί φανατικό κοινό: τραγανή corn tortilla που ψήνεται σε πλάκα και γεμίζεται με λαχταριστούς συνδυασμούς υλικών. Θα τα απολαύσεις χωρίς να το σκεφτείς, αφού κόβονται στη μέση και γίνονται αγαπημένο street food! Must try το Brave Texan με σιγομαγειρεμένο στον φούρνο pulled pork, το Chicken Supreme με φιλέτο κοτόπουλο σχάρας και τυρί κρέμα Philadelphia αλλά και το μοναδικό Sloppy Joe με σπιτικό chili con carne, λιωμένο cheddar, pico de gallo και spicy mayo που κλέβει τις εντυπώσεις.

 

Οι burger lovers συναντιούνται στα PAX Burgers, σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, και ζουν συγκλονιστικές στιγμές γεύσης που μπορούν να μεταφέρουν και στον χώρο τους, με delivery ή take-away. Η νέα άποψη για το street food μόλις έγινε θεσμός.

 

 

Αθήνα: Αιόλου 34 & Αθηναΐδος 12 // Θεσσαλονίκη: Καλαποθάκη & Βενιζέλου 8, κέντρο, Mediterranean Cosmos, Πυλαία

Facebook: Pax burgers, Instagram: paxburgers,  https://www.paxburgers.gr/

Οδηγός Γεύσης