Say the magic word: SKG.A.P.O. Όταν ακούς τη λέξη “PAX” και αντί για την ειρήνη σου έρχεται στο μυαλό η Θεσσαλονίκη, είσαι σίγουρα burger lover! Κι αν δίπλα βάλεις τη λέξη “burgers”, τότε ξέρεις. Τα Pax Burgers τα γνωρίζεις καλά είτε γιατί είσαι άνθρωπος του κέντρου είτε γιατί πολύ απλά είσαι λάτρης του είδους και αυτό είναι το σημείο συνάντησης για τους burgeristas που σέβονται τον εαυτό τους.

 

Η ιστορία ξεκινάει το 2013 στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, όπως σε κάθε πραγματικά επιτυχημένο πρότζεκτ, από την τρέλα μιας ομάδας σεφ που οραματίστηκαν το σωστό, «τίμιο» burger. Μέσα σε αυτήν τη διαδρομή κατέχει τη δική της ξεχωριστή θέση η μυστική συνταγή που τα έχει κάνει τόσο δημοφιλή. Φρέσκος μοσχαρίσιος κιμάς 100% είναι η βάση για το πιο ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι που ψήνεται τη στιγμή της παραγγελίας. Αλλά και τα ψωμάκια αποτελούν αποκλειστική συνταγή που φτάνει καθημερινά στα καταστήματα για να διατηρούνται πάντα αφράτα και γευστικά – κι αυτό δεν θα το βρεις αλλού. Κάθε συνταγή Pax Burgers ολοκληρώνεται με τον συνδυασμό φρέσκων υλικών κορυφαίας ποιότητας, χειροποίητες σος και φρέσκες τηγανητές πατάτες που εκτοξεύουν τη γευστική εμπειρία. 

 

PAX Burgers

 

Το Original Βurger με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, κέτσαπ, μουστάρδα, κρεμμύδι, και πίκλες αλλά και το Cheesy Original με american cheddar είναι ανάμεσα στις must επιλογές. Οι λάτρεις του κοτόπουλου θα αγαπήσουν το blockbuster του καταλόγου, Oldboy, με buttermilk chicken που προετοιμάζεται για 24 ώρες, ενώ για ακόμα πιο ψαγμένη γεύση, δοκίμασε το Juicy Texas με σιγομαγειρεμένο στο φούρνο pulled pork, coleslaw, chipotle bbq sauce και american cheddar.

 

Και παρότι στα PAX θα βρεις το burger που θα σου προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση, δεν πρέπει με τίποτα να παραλείψεις την καλύτερη street food εναλλακτική πρόταση που ακούει στο όνομα CrunchWraps. Γεμιστές τορτίγιες με κολασμένους συνδυασμούς υλικών και μια τραγανή corn tortilla που σπάει στην πρώτη μπουκιά και τα σπάει μέχρι την τελευταία! Ψήνονται σε πλάκα, κόβονται στη μέση για να τρώγονται άνετα με το χέρι και τις απολαμβάνεις χωρίς αναστολές. Ανάμεσα στις προτάσεις είναι το Brave Texan με σιγομαγειρεμένο στον φούρνο pulled pork, το Chicken Supreme με φιλέτο κοτόπουλο σχάρας και τυρί κρέμα Philadelphia, αλλά και το μοναδικό Sloppy Joe με σπιτικό chili con carne, λιωμένο cheddar, pico de gallo και spicy mayo που κλέβει τις εντυπώσεις.

 

Urban στέκι των burger lovers, τα PAX Burgers έχουν να σου προσφέρουν συγκλονιστικές στιγμές γεύσης είτε στον χώρο τους είτε με delivery, όπου κι αν βρίσκεσαι σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Έρχονται με ειρηνικές διαθέσεις και προκαλούν γαστρονομική ταραχή!

 

PAX Burgers

 

Θεσσαλονίκη: Καλαποθάκη & Βενιζέλου 8, κέντρο, Mediterranean Cosmos, Πυλαία. Αθήνα: Αιόλου 34 & Αθηναΐδος 12, Facebook: Pax burgers, Instagram: paxburgers, www.paxburgers.gr

Οδηγός Γεύσης