ADVERTORIAL

 

Ε, όχι. Γιορτές με άδειο στομάχι δεν γίνονται! Και επειδή η μαγεία των Χριστουγέννων έχει τη δική της γεύση, τα Pax Burgers φέρνουν στο κέντρο της πόλης όλες εκείνες τις νοστιμιές που κάνουν τις γιορτές πιο μαγικές.

 

Οι ανήσυχοι σεφ τούς έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και ετοιμάζουν για όλους εμάς το limited edition χριστουγεννιάτικο Camembert & Cranberry BBQ Burger, εμπνευσμένο από αγαπημένες χριστουγεννιάτικες συνταγές και με αέρα από τις διασημότερες street food αγορές του εξωτερικού. Το γιορτινό μπέργκερ που έχουμε λατρέψει έχει γίνει θεσμός –κάτι σαν γαστρονομικό έθιμο σε εκδοχή street food– και έρχεται για ακόμα μια χρονιά στα Pax Burgers. Η συνταγή παραμένει ίδια και απαράλλαχτη, για να ικανοποιήσει την προσμονή μας – έναν χρόνο το περιμένουμε! Χειροποίητη cranberry BBQ sauce συνδυάζεται αρμονικά με παναρισμένο τυρί camembert πάνω στο φρέσκο μπιφτέκι των Pax από 100% μοσχαρίσιο κιμά. Στο βουτυρένιο ψωμί μπριός απλώνεται γενναιόδωρα μαγιονέζα, ενώ η ρόκα και η ντομάτα ολοκληρώνουν δροσιστικά αυτό το χριστουγεννιάτικο burger-μαγεία που θα βρεις αποκλειστικά για την περίοδο των γιορτών στα Pax Burgers, στην οδό Αιόλου & Αθηναΐδος, αλλά και μέσω delivery, για να απολαύσεις ένα cozy meal δίπλα στο δέντρο!

 

Pax Burgers

 

Τα Pretty Amazing and Xtraordinary burgers είναι καθημερινό σημείο συνάντησης για τους απανταχού burgeristas που θέλουν να ζήσουν μοναδικές στιγμές street food απόλαυσης! Αυτό κατάφερε μια ομάδα τρελών σεφ με πάθος για το σωστό, «τίμιο» μπέργκερ, που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και σήμερα έχει δημιουργήσει 4 μαγαζιά σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κω.

 

Το μπιφτέκι και τα ψωμάκια αποτελούν αποκλειστική συνταγή που φτάνει καθημερινά στα καταστήματα. Όλα τα υλικά είναι ολόφρεσκα και κορυφαίας ποιότητας, οι σος χειροποίητες, ενώ οι φρέσκιες τηγανητές πατάτες γίνονται το συνοδευτικό που απογειώνει τη γευστική εμπειρία. Το απόλυτο urban στέκι των burger lovers είναι εδώ για να σου προσφέρει μοναδικές, συγκλονιστικές, ψαγμένες εμπειρίες street food απόλαυσης!

 

Pax Burgers

 

Αθήνα: Αιόλου 34 & Αθηναΐδος 12 / Θεσσαλονίκη: Καλαποθάκη & Βενιζέλου 8, κέντρο / Mediterranean Cosmos, Πυλαία, www.paxburgers.gr, Facebook: Pax burgers, Instagram: paxburgers

Οδηγός Γεύσης