Το Pavlov’s Lab είναι ένα εργαστήριο γεύσης. Και όπως σε κάθε εργαστήριο, έτσι κι εδώ όλα βασίζονται στη γνώση και στην προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Από το 2014 που δημιουργήθηκε, παρουσίασε μια νέα τάση, η οποία αργότερα καθιερώθηκε, κι αυτή δεν είναι άλλη από την απόλυτη εξειδίκευση στην κατηγορία patisserie.

 

Εδώ δεν θα συναντήσεις μεγάλες βιτρίνες με δεκάδες γνώριμα γλυκά που περιμένουν να τα επιλέξεις αλλά το γλυκό που είναι μια μοναδική περίπτωση και αφορά τη δική σου προσωπική γευστική αναζήτηση. Αρκεί να μοιραστείς με την ομάδα του Pavlov’s Lab τη γεύση που σε συγκινεί κι εκείνοι θα σου προτείνουν μια σειρά από επιλογές.

 

Ακούγεται λίγο ανορθόδοξο; Το ίδιο ανορθόδοξα είναι και τα γλυκά που θα γευτείς. Ανάμεσα στα must try, η πάβλοβα, το crémeux από passion fruits και εκείνη η φανταστική τάρτα με φιστίκι Αιγίνης και φρούτα του δάσους – συνδυασμός που δεν συναντάς συχνά, αλλά αξίζει να δοκιμάσεις! Ο Αλέξανδρος Παυλώβ και η ομάδα του έχουν στόχο να σε μυήσουν σε έναν νέο τρόπο απόλαυσης που ξεπερνά όσα ήξερες μέχρι σήμερα. Και το πιο βασικό, καταφέρνουν να πείσουν πως ένα πραγματικά ποιοτικό γλυκό μπορεί να είναι μέρος της καθημερινότητάς μας και όχι απρόσιτη πολυτέλεια.

 

Pavlov’s Lab: Αυθεντική patisserie σε ένα εργαστήριο γεύσης
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης
Pavlov’s Lab: Αυθεντική patisserie σε ένα εργαστήριο γεύσης
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης
 

 

Με μια φιλοσοφία καθαρά ευρωπαϊκή, που διατηρεί τις ελληνικές επιρροές της, το Pavlov’s Lab παρουσιάζει καθημερινά μια σειρά από δημιουργίες υψηλής ζαχαροπλαστικής, βασισμένες στις premium πρώτες ύλες που εδώ δεν αλλοιώνονται μέσα από περίπλοκες επεξεργασίες.

 

Για το Πάσχα το Pavlov’s Lab ετοιμάζει ένα μενού από τέσσερα επιδόρπια για το γιορτινό τραπέζι: St Honoré, οκτώ υφές σοκολάτας (μπορείς να φανταστείς τι σημαίνει αυτό), μους λεμόνι και fraisier. Ό,τι κι αν διαλέξεις, θα νιώσεις την εμπειρία μιας γεύσης που δοκιμάζεις πρώτη φορά. Κι αυτό είναι μια πολύτιμη έκπληξη!

 

Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ 15, Νέα Ερυθραία, 211 0124691, Facebook: Pavlov’s Lab, Instagram: pavlovs_lab

Οδηγός Γεύσης