Για εμάς που «ψαχνόμαστε» με τις γεύσεις, έχουμε την απαίτηση ό,τι δοκιμάζουμε να είναι υψηλής ποιότητας, ακόμα και αν πρόκειται για το παγωτό μας. Αυτό είναι που μας συνδέει με το brand «Δωδώνη» και τη «θεϊκή» υπόσταση της ποιότητας και των γεύσεών της.

 

Ένα brand που έγινε σημείο αναφοράς για το παγωτό στην Ελλάδα αφού καθιέρωσε την ελληνική gelateria, ανοίγοντας franchise καταστήματα, από το 1967 μέχρι σήμερα και κάνοντας κάθε χρόνο προσθήκες στη γευστική της φαρέτρα.

 

Όταν πρόκειται για παγωτό μιλάμε για «Δωδώνη»

 

Ίδια συνταγή, πιστοποίηση ποιότητας

Στη «Δωδώνη» κάθε μέρα έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί έχει ίδια απόλαυση, ένταση, αγωνία όπως και την μέρα εκείνη που το brand δημιούργησε το πρώτο του παγωτό το 1967, μια δημιουργία από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, αγνά υλικά και «θεϊκή» γεύση.

 

Έκτοτε κάθε παγωτό δημιουργείται με το ίδιο μεράκι και την ίδια αυστηρότητα, έχοντας προσφέρει τη μοναδική της γεύση σχεδόν σε κάθε Έλληνα, κάτι που κάνει τη «Δωδώνη» δίχως καμία αμφιβολία ειδική στον κλάδο της.  

 

Όταν πρόκειται για παγωτό μιλάμε για «Δωδώνη»

 

Σκοπός της «Δωδώνη» ήταν ανέκαθεν να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, επιλέγοντας τις καλύτερες πρώτες ύλες.  

 

Πρώτες ύλες όπως αγνό, πιστοποιημένο 100% φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και κρόκους αβγού, αληθινά φρούτα και ολόκληρους ξηρούς καρπούς, κακάο και γνήσιο σοκολάτα ανώτερης ποιότητας, παγωτό παρφέ με ειδικής παραγωγής γλυκό κουταλιού κυδώνι, ακολουθώντας την παραδοσιακή συνταγή από φρέσκα φρούτα Βόλου, αμύγδαλο που καραμελώνεται από την ίδια την εταιρεία, ενώ έχει χαμηλή διόγκωση, χωρίς την ύπαρξη συντηρητικών και τεχνητών χρωστικών ουσιών.

 

4 νέες γεύσεις υπόσχονται «θεϊκά» ταξίδια απόλαυσης

Με άλλα λόγια πως 4 διαφορετικές χώρες του πλανήτη αποτελούν έμπνευση ώστε να δημιουργηθούν 4 υπέροχες γεύσεις, βρίσκοντας τη θέση τους στις τζελατερίες Δωδώνη.

 

Ένα ιταλικό λικέρ limoncello, μεταμορφώνεται σε αναζωογονητικό σορμπέ Limoncello με ελαφριά γεύση λεμονιού, ιδανικό για να «καθαρίζει» την παλέτα της γεύσης μετά από κάθε γεύμα.

 

Όταν πρόκειται για παγωτό μιλάμε για «Δωδώνη»
Σορμπέ Limoncello

 

Pavlova μπορεί να πήρε το όνομά της από μια Ρωσίδα χορεύτρια αλλά για την «Δωδώνη» μετατράπηκε σε παγωτό, με έντονες εναλλαγές γεύσεων βελούδινης κρέμας με ρίπλα από κόκκινα φρούτα του δάσους και κομμάτια τραγανής μαρέγκας που σπάνε στο στομα και υπόσχονται μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεύσης σε κάθε κουταλιά.

 

Όταν πρόκειται για παγωτό μιλάμε για «Δωδώνη»
Pavlova

 

Η βανίλια Μαδαγασκάρης «βάφτηκε» γκρι και έτσι η Grey Madagascar Vanilla, χάρη στον ενεργό φυτικό άνθρακα και πλέον, εκτός από εκπληκτική γεύση, προσφέρει εξυγιαντικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην πέψη, αποτελώντας έτσι το απόλυτο επιδόρπιο παγωτό.

 

Όταν πρόκειται για παγωτό μιλάμε για «Δωδώνη»
Grey Madagascar Vanilla

 

Και βέβαια, η γεύση Crème Brulee που δημιουργήθηκε για να γίνει εμμονή. O μαγικός αυτός συνδυασμός κρέμας, κρόκου αβγών, ζάχαρης, σπόρων βανίλιας και καραμελωμένης ζάχαρης και σως καμένης καραμέλας συναντούν το φρέσκο ελληνικό γάλα και γίνονται παγωτό από τη Δωδώνη.

 

Όταν πρόκειται για παγωτό μιλάμε για «Δωδώνη»
Crème Brulee

 

Τελικά σε ένα κόσμο που συνεχώς μεταβάλλεται και τον διέπουν νέες πρακτικές και καταστάσεις κάποια πράγματα παραμένουν αναλλοίωτα. Η ιστορία, η ποιότητα και οι νέες τις κυκλοφορίες της αλυσίδας παγωτών «Δωδώνη» την κατατάσσουν μέχρι σήμερα ως το πλέον αναγνωρίσιμο ελληνικό παγωτό, ανεξαρτήτως γενιάς.  

 

Διότι η γλώσσα μπορεί να αλλάζει αλλά κάποιες συνήθειες παραμένουν ίδιες και όλοι τελικά συμφωνούν ότι «αν το παγωτό δεν είναι Δωδώνη, τότε τι;»

 

Οδηγός Γεύσης