Η υπομονή είναι μεγάλο προσόν. Είναι αυτή που μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικά αποτελέσματα και στην Orimasis η υπομονή είναι που κάνει όλη τη διαφορά. Όπως ακριβώς το Ω περιμένει υπομονετικά να έρθει η σειρά του, έτσι και η ωρίμαση αναδεικνύει την εκλεκτή γεύση του κρέατος, καθώς αφήνει τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Η υψηλή τεχνογνωσία και ο άριστος εξοπλισμός συμβάλλουν καθοριστικά ώστε το όνομα Ωρίμασις να προσφέρει μια πλήρη γκάμα ειδικών κοπών από επιλεγμένες ελληνικές μοσχίδες, δηλαδή θηλυκά νεαρά μοσχάρια, τις οποίες θα βρεις online μέσα από το orimasis.com/shop ή στο κατάστημα λιανικής στην Παλαιά Φώκαια.

 

Η ιστορία ξεκινά πριν από 30 χρόνια και το κρεοπωλείο ο Μάκης που, περνώντας στη δεύτερη γενιά, έδωσε την έμπνευση για το επόμενο βήμα, την ξηρή ωρίμαση των κρεάτων. Μια φυσική διαδικασία μέσα από την οποία η υγρασία εξατμίζεται από το κρέας, κάνοντάς το εξαιρετικά τρυφερό και απίστευτα εύγεστο. Το αποτέλεσμα αξίζει κάθε λεπτό αυτής της αναμονής! 

 

Ωρίμασις: Ένα γαστρονομικό ταξίδι με premium κοπές ξηρής ωρίμασης

 

Η πρώτη ύλη είναι τα άλλο μεγάλο κεφάλαιο στο οποίο επενδύει η Ωρίμασις, αφού εδώ θα βρεις, για πρώτη ίσως φορά, τόσες premium κοπές από τις πλέον περιζήτητες φάρμες του κόσμου που εκτρέφουν black angus beef, wagyu beef, iberico pork, galicia beef. Αμερική, Αυστραλία, Ιαπωνία, Αργεντινή, Ισπανία, Ουρουγουάη, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, 20 φάρμες 1ης διαλογής από 7 διαφορετικές χώρες συγκεντρώνονται σε ένα online κατάστημα, προσφέροντας προτάσεις που ξεφεύγουν εντελώς απ’ όσα γνώριζες μέχρι σήμερα. 

 

Highlight οι κοπές από την ιαπωνική φάρμα Kobe Wagyu, που είναι ό,τι πιο premium μπορείς να δοκιμάσεις. Ανάμεσα στις επιλογές του e-shop θα βρεις τις κοπές t-bone, porterhouse steak, tomahawk steak, picanha, wagyu, rib steak και πολλές άλλες, ενώ μπορείς να διαλέξεις με βάση τον χρόνο ωρίμασης (από 20, 40, 60 μέχρι και 80 ημέρες) ή τη φάρμα προέλευσης.

 

Ωρίμασις: Ένα γαστρονομικό ταξίδι με premium κοπές ξηρής ωρίμασης

 

Η ελληνική εταιρεία Ωρίμασις, με σύμμαχο τον χρόνο και την εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη, αλλάζει τα δεδομένα και στην κατηγορία των αλλαντικών με τη χρήση πλακών αλατιού Ιμαλαΐων υπό πίεση, την αποκλειστική χρήση ελαιόλαδου και μελιού και, φυσικά, την πλήρη απουσία συντηρητικών, που χαρίζουν σε κάθε προϊόν μια ασύγκριτη γεύση. Πρέπει να δοκιμάσεις το καρπάτσιο και την μπρεζάολα Orimasis 90 ημερών, το american pastrami 60 ημερών αλλά και το σαλάμι Milano Orimasis 60 ημερών. Κι όταν λέμε να δοκιμάσεις, ο τρόπος είναι απλός, αφού τα premium προϊόντα έρχονται στην πόρτα σου σε όλη την Ελλάδα με ψυγεία μεταφοράς, ώστε να μη χάνουν τίποτα από τη μοναδική τους γεύση. 

 

Το όραμα της Ωρίμασης είναι να αναδείξει το κρέας ως μια εμπειρία. Κι αυτό το όραμα μοιράζεται μέσα από το εξαιρετικής αισθητικής site της www.orimasis.com, απ’ όπου ξεκινά ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι.

 

www.orimasis.com, Facebook: Orimasis, Instagram: orimasis_dry_aged

 

Ωρίμασις: Ένα γαστρονομικό ταξίδι με premium κοπές ξηρής ωρίμασης

 

Οδηγός Γεύσης