Αν είσαι burger lover, αυτό το όνομα είναι στη λίστα με όσα σε κάνουν ευτυχισμένο. Εξάλλου, το Μπαρ Μπεε Κιου εδώ και χρόνια αναλαμβάνει να μυήσει όλους τους foodies στον κόσμο αυτής της street απόλαυσης και πετυχαίνει να κατακτήσει την καρδιά σου μια για πάντα.

 

Μπαρ Μπεε Κιου
Τα αγαπημένα μπιφτεκόψωμα εδώ και χρόνια μοιράζουν στιγμές ευτυχίας και γευστικής απόλαυσης μέσα από πιάτα πληθωρικά που σε κάνουν να τα λαχταράς από την πρώτη ματιά.

 

Τα αγαπημένα μπιφτεκόψωμα εδώ και χρόνια μοιράζουν στιγμές ευτυχίας και γευστικής απόλαυσης μέσα από πιάτα πληθωρικά που σε κάνουν να τα λαχταράς από την πρώτη ματιά. Όσο για τη στιγμή που γεύεσαι τη νοστιμιά τους, οι εκπλήξεις των υλικών διαδέχονται η μία την άλλη και σε μαγεύουν. Το αφράτο χειροποίητο ψωμάκι που ψήνεται καθημερινά για να είναι ολόφρεσκο, τα ζουμερά μπιφτέκια από 100% μοσχαρίσιο κιμά και τα premium υλικά συνδυάζονται σε επικές συνταγές που δεν μοιάζουν με τίποτε απ’ όσα έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα.

 

Στο Μπαρ Μπεε Κιου τα ονόματα του καταλόγου είναι μια ωδή στην κουλτούρα των ’90s και η γεύση ένας φόρος τιμής στη σύγχρονη μαγειρική τέχνη. Δεν γίνεται να μείνεις μακριά από ένα Σπέις Τζαμ, που συνδυάζει το μοσχαρίσιο μπιφτέκι με το κοτόπουλο φιλέτο πανέ, ή από το φανταστικό Τσάκι Τσαν με δύο μπιφτέκια, διπλό ένταμ, τσένταρ σος, κοτόπουλο Gordon Blue, sweet chili sauce, αγιολί και χαλαπένιος. 

 

Μπαρ Μπεε Κιου
Οι πιο τολμηροί δέχονται πάντα την πρόκληση του κλασικού «Ο πατέρας του γενναίου» με τέσσερα μπιφτέκια, τετραπλό τυρί Ένταμ, τετραπλό καπνιστό μπέικον και τηγανητό αυγό που σε κάνει να παραμιλάς.

 

Οι πιο τολμηροί δέχονται πάντα την πρόκληση του κλασικού «Ο πατέρας του γενναίου» με τέσσερα μπιφτέκια, τετραπλό τυρί Ένταμ, τετραπλό καπνιστό μπέικον και τηγανητό αυγό που σε κάνει να παραμιλάς. Κι εκεί που έχεις καταλήξει με πολλή δυσκολία στο δικό σου αγαπημένο μπέργκερ, έρχεται κάθε τόσο το Μπιφτεκόψωμο του Μήνα να παρουσιάσει μια νέα γευστική εμπειρία που θέλεις να ζεις ξανά και ξανά. Όλα τα πιάτα συνοδεύονται από τηγανητές πατάτες –άλλο μεγάλο κεφάλαιο που κάνει τη διαφορά– που κόβονται στο χέρι και σερβίρονται φρέσκες και τραγανές σε γενναία ποσότητα, με τη σος που θα διαλέξεις (home made κι αυτή) από την πλούσια λίστα.

 

Εκείνο όμως που πραγματικά μας κάνει να λατρεύουμε το Μπαρ Μπεε Κιου είναι η σταθερή ποιότητα στη γεύση που παραμένει ψηλά από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα, σερβίροντας αυθεντικό μπέργκερ που δεν σε απογοητεύει ποτέ. Και η σιγουριά αυτή δεν είναι και μικρό πράγμα μέσα στη δύσκολη καθημερινότητα.

 

Μπαρ Μπεε Κιου
Στο Μπαρ Μπεε Κιου τα ονόματα του καταλόγου είναι μια ωδή στην κουλτούρα των ’90s και η γεύση ένας φόρος τιμής στη σύγχρονη μαγειρική τέχνη.

 

Πειραιάς, λεωφ. Φρεαττύδος 13, λεωφ. Παπαναστασίου 116 / Ν. Σμύρνη, Ελ. Βενιζέλου 18 / Χαλάνδρι, Κολοκοτρώνη 5 / Ν. Φιλαδέλφεια, λεωφ. Δεκελείας 105

Facebook: ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ

Instagram: mpar_mpee_kiou

Οδηγός Γεύσης