Τα πάντα γίνονται από την αρχή, η αναζήτηση των καλύτερων πρώτων υλών είναι αδιάκοπη και οι συνταγές διαρκώς ανανεώνονται φέρνοντας παγωτά γεμάτα γεύση και φρεσκάδα, ελαφριά και με φινέτσα.

 

Tο φυσικό παγωτό του Μαραμπού περιέχει λίγη ζάχαρη και οι συνταγές δημιουργούνται με μεγάλη φροντίδα ως προς τη σωστή ισορροπία πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπαρών. Υπάρχει ενδιαφέρουσα ποικιλία σε Σορμπέ, δηλαδή παγωτά χωρίς γαλακτοκομικά, από Σορμπέ φρέσκων φρούτων που ακολουθούν πάντα τις εποχές, Σορμπέ ξηρών καρπών όπως Φυστίκι, Κάσιους, Αμύγδαλο, αλλά και Σορμπέ Μαύρης Σοκολάτας ή Καρύδας.

 

 

Τα παγωτά με γάλα έχουν το δικό τους χαρακτήρα, όπως το κορυφαίο Ανθόγαλο που θυμίζει παιδικά χρόνια αφού ξεχειλίζει από γεύση φρέσκου γάλακτος , η πεντανόστιμη Μαύρη Σοκολάτα με Αλάτι και χειροποίητες μαρέγκες και το Παρφέ Κρέμα με τα βύσσινα και τα αμύγδαλα που το κάνουν αξέχαστο.

 

Το Μαραμπού θα βρίσκεται αυτή τη Κυριακή 28 Μαϊου (13:00μ.μ. έως 21:00μ.μ.) στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, με το καρότσι παγωτού του και τέσσερις γεύσεις έκπληξη, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Παγωτού που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων και το Athens City Festival.

Οδηγός Γεύσης