ADVERTORIAL

Το 8ο Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard είναι και πάλι εδώ και μάς προσκαλεί μία ακόμη χρονιά να απολαύσουμε σε όλη την Αθήνα, μενού από επιλεγμένα εστιατόρια και να επιδοθούμε σε μία από τις πιο αγαπημένες μας μορφές διασκέδασης και απόλαυσης, με ένα μότο δύο λέξεων, που τα λένε όλα. Από τις 4 μέχρι τις 24 Μαρτίου, «Τρώμε έξω».

 

Οι επιλογές, πολλές. Περισσότερα από 130 εστιατόρια με μενού επιλεγμένων πιάτων, περιμένουν να τα επισκεφτούμε για να δοκιμάσουμε προσεγμένα πιάτα και ιδιαίτερες γεύσεις που θα μας ταξιδέψουν στις κουζίνες της Ελλάδας και ολόκληρου του κόσμου.

 

Όπως κάθε υλικό των πιάτων που θα δοκιμάσουμε με το Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard, έχει επιλεχθεί για την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του ώστε να κάνει την κάθε γαστρονομική εμπειρία μοναδική, έτσι και με το νερό που θα μπει στο κάθε τραπέζι. Άρα, δεν είναι καθόλου τυχαία η παρουσία του μ. artisan Water στα μενού, αφού για την απόλυτη γευστική αρμονία απαιτείται και το σωστό pairing ακόμη και με το νερό.

 

Artisan Water μ.: Το νερό που πρωταγωνιστεί στο φετινό Dine Athens

 

Και το μ. artisan Water δεν είναι ένα οποιοδήποτε νερό. Mε τον premium χαρακτήρα του έχει κερδίσει επάξια τη θέση του δίπλα σε πιάτα, συνοδεύοντάς τα με την απαραίτητη υπεροχή και φινέτσα. Το φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο νερό, διακρίνονται για την ποιότητά στα φυσικά συστατικά τους. Το νερό στη φιάλη μ. artisan Water δεν έχει δεχθεί καμία επεξεργασία ή ανθρώπινη παρέμβαση, αφού εμφιαλώνεται φυσικά, για να πίνουμε νερό κατευθείαν από την πηγή, κυριολεκτικά. 

 

Η σύνθεση των ορυκτών και το αλκαλικό pH που περιέχει, του προσδίδουν ένα αρμονικό γευστικό προφίλ, που όχι μόνο το κάνουν να ξεχωρίζει με την αγνή και απαλή του γεύση, και τις δροσιστικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες, αλλά το καθιστούν και ένα νερό που αναδεικνύει τις γεύσεις και τα πιάτα τα οποία συνοδεύει, σε έναν διακριτικό και εκλεπτυσμένο συνδυασμό, που αναβαθμίζει την pairing φιλοσοφία. Εν ολίγοις, ένα ατόφιο δώρο της φύσης στο ποτήρι, ζωτικό κομμάτι μιας φίνας γαστρονομικής εμπειρίας.

 

Artisan Water μ.: Το νερό που πρωταγωνιστεί στο φετινό Dine Athens

 

Αν και το περιεχόμενο κάθε φιάλης μ. είναι και ο πρωταγωνιστής, αυτό δεν σημαίνει πως δεν ξεχωρίζει και το ίδιο το μπουκάλι, για εξίσου ιδιαίτερα γνωρίσματα, αφού κάθε τι ποιοτικό πρέπει να έχει και το αντάξιο δοχείο.

 

Με μίνιμαλ, μοντέρνο σχεδιασμό, το μ. αποδεικνύει πως η μοναδικότητα κρύβεται στην απλότητα. Το υψηλής αισθητικής μπουκάλι προσθέτει ακόμη μία πινελιά στο τραπέζι, και γίνεται βασικό στοιχείο της γεύσης και της αισθητικής, μιας αξέχαστης fine dining εμπειρίας.

 

Artisan Water μ.: Το νερό που πρωταγωνιστεί στο φετινό Dine Athens

 

Το μ. δεν μπορεί να λείπει από τον Μάρτη, τον μήνα που μας προσκαλεί να «τρώμε έξω» σε όλη την Αθήνα.

 

Website:

artisanwater.com

Social Media:

Instagram: www.instagram.com/greekartisanwater

Facebook: www.facebook.com/greekartisanwater

#greekartisanwater

 

 

Οδηγός Γεύσης