To Lot51 είναι στέκι για όλο τον χρόνο, αλλά ειδικά όταν ανοίγει ο καιρός και η Αθήνα μυρίζει άνοιξη τα τραπεζάκια του στην πλατεία Βραζιλίας. Το all-day spot με το σερφάδικο attitude βγάζει γλώσσα στους τύπους και στις ταμπέλες και σε καλωσορίζει όλη μέρα για καφέ και brunch αλλά και το βράδυ για ποτό και comfort γεύσεις.

 

Στα new entries που θα εκτιμήσουν δεόντως οι coffee lovers είναι η συνεργασία με τo June, το νέο roastery brand, που ήρθε για να βάλει τη δική του υπογραφή στο κεφάλαιο specialty coffee. To Lot51 που έχουμε συνδέσει με αυτή την απόλαυση προσφέρει έναν single origin καφέ ροής από τη Βραζιλία αλλά και μια σειρά ακόμα από μονοποικιλιακούς. Αυτές τις μέρες θα βρεις Ρουάντα και Αιθιοπία με ιδιαίτερα γευστικά και αρωματικά προφίλ.

 

Lot51
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Φυσικά, το brunch έρχεται να συμπληρώσει την απόλαυση με πιάτα που έχουμε αγαπήσει αλλά και νέες προσθήκες που επιμελείται ο σεφ Χρήστος Γκαντζάνης. Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τα αυγά Βenedict με προσούτο αφύγρανσης που σερβίρεται σε μια λαχταριστή φωλιά από πατάτες. Στις ανανεωμένες πίτσες θα βρεις τη νέα Chorizo με μεξικάνικα vibes και την Gorgonzola που ιταλοφέρνει τόσο όσο χρειάζεται για να τη λατρέψεις. Τα μπέργκερ του Lot51 παραμένουν σταθερή αξία, αλλά κι εδώ θα ανακαλύψεις καινούργιες προτάσεις όπως το φανταστικό Smashed με ζουμερό, καραμελωμένο μπιφτέκι αλλά και την American style εκδοχή με το τηγανητό κοτόπουλο για τους chicken lovers. Οι λάτρεις του γλυκού είναι και φανατικοί του βάσκικου cheesecake.

 

Εύκολα ξεχνιέσαι στα τραπεζάκια του Lot51, καθώς η μέρα διαδέχεται τη νύχτα και ο καφές γίνεται ποτό ή κοκτέιλ. Signature επιλογές με νέες προσθήκες για τις τροπικές βραδιές στην Αθήνα αλλά και δροσερές μπίρες από microbreweries που ταιριάζουν τέλεια στο ελληνικό καλοκαίρι. Ανάμεσά τους η μπίρα του Υμηττού, «Ντόπια», μια lager με χρυσαφί χρώμα και γεύση που θα σε κερδίσει από μια νέα αθηναϊκή μικροζυθοποιία.

 

Το Lot51 έχει δημιουργήσει το δικό του community και συνεχίζει να αποτελεί στέκι για γεύσεις, καφέ, ποτό και κυρίως γι’ αυτό που λέμε αυθεντικό fun.

 

Παπαδιαμαντοπούλου 24Β, Ιλίσια, 6937 337066

Facebook: LOT51

Instagram: lot.51

Οδηγός Γεύσης