Το Λαμπόρι: Το στέκι των Πετραλώνων ανανεώνει το μενού του

Το Λαμπόρι στην οδό Αλκμήνης είναι ένα νέο εναλλακτικό στέκι με μουσική που θα σε κάνει να αισθανθείς σαν να τρως σπίτι σου.

The LiFO team, 20.1.2022 | 18:52

Tα Πετράλωνα μας έχουν πείσει ότι είναι πλέον προορισμός αν θέλεις να περάσεις καλά, χωρίς πολλή σκέψη ή προετοιμασία. Το Λαμπόρι στην οδό Αλκμήνης είναι πλέον ένα νέο εναλλακτικό στέκι με μουσική  που θα σε κάνει να αισθανθείς σαν να τρως σπίτι σου. Η αίσθηση της παρέας που σου ξυπνάει από την πρώτη στιγμή επιβεβαιώνεται σε κάθε λεπτομέρεια.

 

Το Λαμπόρι: Νέο μενού

 

 

Η vintage διακόσμηση σε γυρνάει σε άλλες δεκαετίες, ενώ τα χειροποίητα μεζεδάκια, που ετοιμάζει με μεράκι στην κουζίνα του το Λαμπόρι, προσφέρονται σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές για να συνοδεύσουν τα ρακόμελα το κρασάκι, το τσίπουρο ή το ούζο που μοιράζεσαι με την παρέα σου. Mερικά από τα πιάτα στο νέο μενού που θα βρεις στο Λαμπόρι  είναι γαριδάκι σημειακό , χταπόδι στιφάδο σβησμένο με κονιάκ, χούμους, συκωταριά τηγανιτή, κεφτεδάκια της γιαγιάς, μελιτζάνα μοσχάρι με ξινομυζήθρα, Γαρίδες Μικρολίμανο (σαγανάκι), χαλούμι με μαρμελάδα ντομάτας και εάν το επισκεφτείς μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις το καταπληκτικό σπετσοφάι που είναι και η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού.

 

Το Λαμπόρι: Νέο μενού

 

 

 

Ακριβώς αυτό είναι το Λαμπόρι, ένας χώρος για να διασκεδάσεις αληθινά, οικονομικά αλλά πάντα ποιοτικά  απολαμβάνοντας ελληνικές γεύσεις, αποστάγματα, κρασί ή μπίρα, και να ακούσεις ήχους που θα σε κάνουν να σιγοτραγουδήσεις, τσουγκρίζοντας με την παρέα σου. Κι εδώ παρέα σου είναι όλο το μαγαζί, αφού η όλη ατμόσφαιρα σου θυμίζει πώς είναι να περνάς καλά, όπως παλιά.

 

Το Λαμπόρι: Νέο μενού

 

Ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα.

Λαμπόρι

Αλκμήνης 23-25, Κ. Πετράλωνα, 213 0302493,

www.facebook.com/tolampori

www.instagram.com/tolabori

 

Οδηγός Γεύσης