Kayak: Δύο νέες γεύσεις λιώνουν για εσένα κι εσύ γι’ αυτές

Το Μαντολάτο σε ταξιδεύει στα νησιά του Ιονίου με την καταπράσινη φύση και τα γαλαζοπράσινα νερά και ο Χουρμάς με σοκολάτα έρχεται από τα βάθη Μεσοποταμίας.

The LiFO team, 31.5.2022 | 11:24

Λίγες σχέσεις είναι πραγματικά αμοιβαίες στη ζωή. Υπάρχει όμως μια σχέση, μια σταθερή αξία –τη λες και μεγάλη αγάπη– στην οποία ο ένας λιώνει για τον άλλο. Εσύ λιώνεις για τη γεύση ενός αυθεντικού, μοναδικού, βελούδινου, δροσιστικού παγωτού κι εκείνο λιώνει για σένα από την πρώτη στιγμή που πέφτει το βλέμμα σου πάνω του! Πες μου ότι αυτή σκηνή δεν σε κάνει από μόνη της να ανυπομονείς να κρατήσεις στα χέρια σου την αγαπημένη σου γεύση Kayak που φέτος το καλοκαίρι θέτει ευθαρσώς την ερώτηση: «Εσύ για τι λιώνεις περισσότερο;»

 

Μα φυσικά για μία από τις δεκάδες γεύσεις που έχεις λατρέψει σε κάποια από τις Kayak Boutique που βρίσκονται μοιρασμένες σε διαφορετικά σημεία της Αθήνας αλλά και της Ελλάδας. Κάθε επίσκεψη είναι και μια mouthwatering εμπειρία που σε κάνει να λιώνεις από λαχτάρα για όλες εκείνες τις προτάσεις που χρόνια τώρα επιλέγεις με κλειστά μάτια αλλά και για τις νέες συνταγές που περιμένεις κάθε καλοκαίρι. Μικρές γευστικές εκπλήξεις που ξυπνάνε μέσα σου την ανεμελιά των καλοκαιρινών διακοπών μετά το σχολείο!

 

Kayak: Δύο νέες γεύσεις λιώνουν για εσένα κι εσύ γι’ αυτές

 

Φέτος, οι γεύσεις που λιώνουν για σένα είναι δύο ανατρεπτικές συνταγές, εμπνευσμένες από το ελληνικό καλοκαίρι και τα παραμύθια της Ανατολής! Το Μαντολάτο σε ταξιδεύει στα νησιά του Ιονίου με την καταπράσινη φύση και τα γαλαζοπράσινα νερά. Εκεί το γλυκό αυτό έχει την τιμητική του και τα Kayak αναδεικνύουν τη μοναδική νοστιμιά του μέσα από τη νέα πρόταση του καταλόγου τους. Μία από τις πιο παραδοσιακές λιχουδιές της Ελλάδας μετατρέπεται σε λαχταριστό παγωτό κρέμα και αλλάζει την εμπειρία του καλοκαιριού. 

 

Ο Χουρμάς με σοκολάτα είναι η δεύτερη γεύση των Kayak που θα μιλήσει φέτος στη γευστική σου αναζήτηση για κάτι πραγματικά διαφορετικό. Ο χουρμάς, αυτό το super fruit με τις θρεπτικές ιδιότητες που όλοι γνωρίζουμε, έρχεται από τα βάθη Μεσοποταμίας, εκεί όπου οι χουρμάδες αφθονούν. Η μοναδική γεύση του συνδυάζεται με σοκολάτα και προσφέρει μια άκρως ανατρεπτική, παγωμένη απόλαυση που θα γίνει must αυτού του καλοκαιριού!

 

Kayak: Δύο νέες γεύσεις λιώνουν για εσένα κι εσύ γι’ αυτές

 

Τα Kayak ταξιδεύουν φέτος από τη Δύση της Ελλάδας μέχρι τα βάθη της Ανατολής και θα σε παρασύρουν σε αυτήν τη διαδρομή μέσα από τις δύο νέες γεύσεις που θα λατρέψεις! Δίπλα σε όλες τις φανταστικές προτάσεις λαχταριστού παγωτού το Μαντολάτο και ο Χουρμάς έρχονται να σε συνοδεύσουν τις ζεστές μέρες όταν το μόνο που ζητάς είναι η παγωμένη απόλαυση Kayak. Κι αυτή θα σε βρει όπου κι αν είσαι, αφού με ένα κλικ, μέσω της Wolt σε επιλεγμένα καταστήματα ή μέσω του e-shop της Kayak μπορείς να έχεις στον χώρο σου το αγαπημένο σου παγωτό. Γίνεται να μη λιώνεις γι’ αυτό;

 

Kayak: Δύο νέες γεύσεις λιώνουν για εσένα κι εσύ γι’ αυτές

 

KAYAK BOUTIQUES: Γλυφάδα, Ψυχικό, Golden Hall, Καπνικαρέα, The Mall Athens, Πλάκα, Smart Park, Aia, Μύκονος, Χανιά, Costa Navarino, Τζια, Κεφαλονιά, Σαντορίνη

Οδηγός Γεύσης