ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ δεν αγαπάμε μόνο να τρώμε παγωτό αλλά και να μιλάμε γι’ αυτό. Σε αυτές τις συζητήσεις το όνομα της Kayak έχει τη δική του, περίοπτη θέση, όχι μόνο λόγω της ιστορίας του, που συνδέεται με την απόλαυση, αλλά και λόγω των νέων προτάσεών του, που επανασυστήνουν την κατηγορία «παγωτό» μέσα από την πιο λαχταριστή, ποιοτική εκδοχή που μπορείς να γευτείς. 

 

«The ultimate ice cream in the city». Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια που ακολουθεί την εμπειρία Kayak, όποια γεύση κι αν διαλέξεις ανάμεσα στις ογδόντα και βάλε της μεγάλης λίστας που δεν τελειώνει ποτέ. Αγνό ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, φρούτα εποχής και φρεσκοκαβουρδισμένοι ξηροί καρποί, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και με τη χαμηλότερη διόγκωση της αγοράς είναι η βάση πάνω στην οποία δημιουργούνται δεκάδες γεύσεις που θα σε συνοδεύσουν όλο το καλοκαίρι – και όχι μόνο.

 

Ανάμεσα στις νέες προτάσεις, θα βρεις το Ταχίνι & Μέλι, που αφιερώνεται στην επέτειο των διακοσίων χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης. Φρέσκο ελληνικό γάλα και κρέμα γάλακτος, ταχίνι από καβουρδισμένο σουσάμι και ελληνικό μέλι: μια υγιεινή γεύση που θα απολαύσεις χωρίς ενοχές στα καταστήματα Kayak ή θα τη βρεις σε επιλεγμένα σημεία στην επετειακή συσκευασία των 500 ml με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας. 

 

 

Must-try για το καλοκαίρι που έρχεται το Grand Cru Chocolate που βραβεύτηκε στον διεθνούς φήμης διαγωνισμό Great Taste Awards. «Τι έξυπνος συνδυασμός συστατικών! Θαυμάσια βελούδινη υφή, διαπεραστική γεύση από μικροσκοπικά σωματίδια τρούφας». Φτιαγμένο από την ιδιαίτερη ποικιλία Nyangbo της Valrhona, η δημιουργία της Kayak απέσπασε από την κριτική επιτροπή όχι μόνο καλά σχόλια αλλά και 3 αστέρια!

 

Το βραβευμένο White Chocolate Passion, που συνδυάζει εκρηκτικά τη λευκή σοκολάτα με το passion fruit, σε παρασύρει σε εξωτικά μονοπάτια, με τη γλυκύτητα της λευκής σοκολάτας να απογειώνεται από τους όξινους τόνους του τροπικού passion fruit. H Βανίλια Μαδαγασκάρης αποτελεί την πιο σταθερή αξία χάρη στην απόλυτη φυσικότητα της πρώτης ύλης, που προσφέρει απλόχερα όλα της τα αρώματα.

 

Όσο για το vegan παγωτό, ανεβαίνει επίπεδο με δύο καινοτόμες γεύσεις που δημιουργούνται από εκχύλισμα βρώμης. Η Βανίλια Μαδαγασκάρης και η Σοκολάτα Βελγίου είναι οι προτάσεις της Kayak που ακολουθούν τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, διατηρώντας στο ακέραιο την υπέροχη γεύση του παγωτού. Ό,τι κι αν επιλέξεις, η Kayak θα είναι και φέτος η πρωταγωνίστρια της απόλαυσης.

 

Γι’ ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία μπορείς να επισκεφτείς κάποια από τις Kayak Boutique –new entry το κατάστημα στο Golden Hall– και να αφεθείς στην αγνότητα, την υψηλή ποιότητα αλλά και τη φαντασία που κρύβεται πίσω από κάθε παγωτό. Μια συνήθεια που γίνεται ο πιο αγνός εθισμός!

 

 

KAYAK BOUTIQUES ATHENS: Γλυφάδα, Πλάκα, The Mall Athens, Aία, Σπάτα (smart Park) και νέο κατάστημα στο Golden Hall. ΚΑΥΑΚ ΒΟUTIQUES SUMMER: Τζια, Κεφαλλονιά, Μύκονος, Πύλος (Costa Navarino), Σαντορίνη, Πάρος, Κρήτη. www.kayak.gr