Στον ανανεωμένο και προσφάτως ανακαινισμένο Ιστιοπλοϊκό, που πρωταγωνιστεί χρόνια τώρα στον χώρο της εστίασης του Πειραιά από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανεξαρτήτως εποχής, υπάρχει πάντα ένας καλός λόγος για να βρεθείς.

 

Βρίσκεται σε μια προνομιακή και ξεχωριστή τοποθεσία και σε προσκαλεί να κάνεις μαζί του ένα ταξίδι πάνω στα κύματα, ζώντας στιγμές χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης μετά μουσικής, ενώ απολαμβάνεις προσεγμένα ποτά και καλοφτιαγμένες γευστικές επιλογές. Και όλα αυτά, ενώ το μάτι γεμίζει με εικόνες γεμάτες φως και θάλασσα και τη μοναδική πανοραμική θέα της ριβιέρας του Πειραιά. Μια εμπειρία που περισσότερο θυμίζει πολυτελή κρουαζιέρα, παρόλο που δεν χρειάζεται να αφήσεις στιγμή τη στεριά.
Από το πρωί θα πιεις εκεί τον πρώτο, απαραίτητο καφέ της ημέρας, με την αναζωογονητική θαλασσινή αύρα να σε ξυπνά με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ιστιοπλοϊκός

 

Όσο περνούν οι ώρες, θα δοκιμάσεις πρωινό και νόστιμο brunch, όπως pinsa, pancakes, πολλές και διαφορετικές παρασκευές με αυγά, hot dog και μπέργκερ με ζουμερό μπιφτέκι Βlack Αngus. Από το μεσημέρι, οι επιλογές γίνονται ακόμη περισσότερες με το μενού για γεύμα ή δείπνο που συνδυάζει τα φρέσκα υλικά με τις έθνικ κουζίνες. Ταρτάρ σολομού, bao buns με τηγανητή γαρίδα, spring rolls, παστίτσιο με αργοψημένο μπρίσκετ, δροσερές σαλάτες, χυλωμένα risotti και κυρίως πιάτα με ψάρια, θαλασσινά και επιλεγμένες κοπές είναι μόνο κάποιες επιλογές.

 

Η λίστα κρασιών προσφέρει μια γκάμα οίνου από τον ελληνικό αμπελώνα, ενώ σίγουρα το μπαρ θα σου φτιάξει το αγαπημένο σου κλασικό ή και πιο ιδιαίτερο κοκτέιλ.
Ο χώρος εκδηλώσεων δίπλα στη θάλασσα ακριβώς αποτελεί ιδανικό σκηνικό για εκδηλώσεις ολόκληρο τον χρόνο και μπορείτε να διοργανώσετε μαζί με την ομάδα του Ιστιοπλοϊκού events για όλες τις ξεχωριστές στιγμές σας.

 

Ακτή Μικρολίμανου, Πειραιάς, 210 4134084

istioploikos.gr 

Facebook: Istioploikos.Omilos.Peiraia

Instagram: istioploikoscafe

Οδηγός Γεύσης