ADVERTORIAL

 

Αν περνάς από την οδό Νικολαΐδου της Ελευσίνας, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη σου τραβήξει το βλέμμα η πρόσοψη του Γκαζόζα. Αυτό το all-day spot σού δίνει την εντύπωση ότι ήρθε για να φέρει κάτι από τη χαρά και την τρέλα που λείπει από την καθημερινότητα. Η πρόσοψή του είναι μια έντονη, πολύχρωμη παρέμβαση στο τοπίο της πόλης, σαν ένα κύμα αισιοδοξίας που όλοι έχουμε ανάγκη. 

 

Εκτός όμως από τη χαρούμενη διάθεση, το Γκαζόζα έχει να σου προσφέρει πολλά ακόμα. Ο αρωματικός καφές συνοδεύεται από ένα brunch menu προσεγμένο, χωρίς υπερβολές και φλυαρίες, όπου θα βρεις νόστιμες επιλογές για νωρίς το πρωί ή πιο αργά, ανάλογα με την όρεξή σου. Γευστικά σάντουιτς, αφράτα pancakes αλλά και πολύ νόστιμα μπέργκερ είναι κάποιες από τις επιλογές που κάνουν το Γκαζόζα αγαπημένο στέκι όταν θέλεις να αντιμετωπίσεις τις λιγούρες που σε βρίσκουν εκτός σπιτιού. Αν και, για να είμαστε ειλικρινείς, και εντός σπιτιού πάλι θα βρεις να παραγγείλεις αυτό που θέλεις για να τσιμπήσεις με την παρέα, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα. Άλλωστε, ο κατάλογος έχει μια πρόταση για όλους.  

 

Γκαζόζα: Ένα πολύχρωμο στέκι στην Ελευσίνα που σου φτιάχνει τη διάθεση.
Tο Γκαζόζα σερβίρει πολύχρωμα κοκτέιλ


Ιδανικός προορισμός και για την απογευματινή βόλτα ή τα βραδινά ραντεβού, το Γκαζόζα σερβίρει πολύχρωμα κοκτέιλ –που πολύ του ταιριάζουν– αλλά και χειροποίητο ρακόμελο και οινόμελο που φτιάχνουν εκεί τα παιδιά και είναι ό,τι καλύτερο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Πάντως, εδώ όλα είναι ανοιχτά στη διάθεσή σου χωρίς περιορισμούς, προσφέροντας μια αίσθηση απόλυτης ελευθερίας και χαλάρωσης. 


Αν βρεθείς καλοκαίρι στην Ελευσίνα, την πόλη που θα γίνει Πολιτιστική Πρωτεύουσα το 2023, μπορεί να δεις τον κόσμο να συρρέει έξω από το Γκαζόζα για το μεγάλο πάρτι των γενεθλίων του που είναι talk of the town. Από την άλλη, όποια μέρα κι αν πας, είναι μια μικρή γιορτή.

 

Γκαζόζα: Ένα πολύχρωμο στέκι στην Ελευσίνα που σου φτιάχνει τη διάθεση.
Η πρόσοψή του είναι μια έντονη, πολύχρωμη παρέμβαση στο τοπίο της πόλης

 

Νικολαΐδου 82, Ελευσίνα, 210 5545494 
Facebook
Instagram


 

Οδηγός Γεύσης