Εάν διαβάζεις αυτό το άρθρο θα πρέπει να προετοιμαστείς για ένα σύντομο αλλά δυνατό ταξίδι αισθήσεων και γεύσεων. Όχι πολύ μακριά. Μέχρι την Θέρμη Θεσσαλονίκης, σε ένα εμβληματικό μαγαζί, που αποτελεί ορόσημο για την πλέον πιο ανεπτυγμένη και ανερχόμενη περιοχή της πόλης. Ο λόγος για το LODGE Cafe Bar, που μέσα στα 8 χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να γίνει statement σε όλη την ανατολική Θεσσαλονίκη και must σημείο συνάντησης για όποιον βρεθεί στην ευρύτερη περιοχή.

 

Το Lodge σας υποδέχεται από πολύ νωρίς το πρωί και σας σερβίρει την αυθεντική γεύση καφέ, που ψήνεται και καβουρδίζεται την ίδια στιγμή, από τους πιο έμπειρους και βραβευμένους Βarista της πόλης. Η εμπειρία του Lodge δυναμώνει από τον μοντέρνο χώρο, που συνδυάζει τόσο την νεανική διάθεση όσο και την πιο σοφιστικέ ατμόσφαιρα, για όλες τις ηλικίες και όλες τις ώρες της ημέρας.

 

LODGE Cafe Bar

 

Ο εξωτερικός του χώρος δίνει μια νότα απόλυτης χαλάρωσης, κυρίως τις πρωινές ώρες όπου το φως του ήλιου αναδεικνύει κάθε σημείο και η αίσθηση της ατελείωτης άνεσης είναι αυτή που κυριαρχεί. Μπαίνοντας στο εσωτερικό του, αυτό που αντικρίζει κανείς με την πρώτη ματιά είναι ένα ζεστό και στυλάτο περιβάλλον που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε πιθανή περίσταση με τον πιο μοναδικό τρόπο.

 

LODGE Cafe Bar

 

Οι απολαύσεις όμως δεν σταματούν εδώ. Ένας λαχταριστός κατάλογος με τις πιο εμπνευσμένες επιλογές brunch και all day φαγητού περιμένει να σαγηνέψει κάθε προσδοκία και να σας συνεπάρει σε μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία. Omelet Sando, κρουασάν Croque Madame, Sweet Lobster Roll και French Toast είναι μερικές μόνο από τις αγαπημένες προτάσεις για brunch. Και συνεχίζουμε με Buddha Bowl, Pinsa, Tacos και Tempura Shrimps, ενδεικτικά, για τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας. Ενώ vegetarian και healthy επιλογές δεν θα μπορούσαν, επίσης, να λείπουν και να μην συμπληρώνουν αυτό το απολαυστικό μενού φαγητού, ικανοποιώντας όλα τα γούστα και τις διάφορες διατροφικές προτιμήσεις.

 

LODGE Cafe Bar

 

Το Lodge αποτελεί, επίσης, έναν ιδανικό προορισμό για να απολαύσεις με τον καλύτερο τρόπο τα lunch breaks σου και να περάσεις λίγο χρόνο πριν ή μετά την δουλειά, με φίλους ή και μόνος. Κάνοντας μια παύση στους ρυθμούς της καθημερινότητας, στο μέρος που ξυπνά όλες τις αισθήσεις, θα καταλάβεις σίγουρα γιατί στο προτείνουμε! Και αν πάλι αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει, το Lodge έχει τον τρόπο και έρχεται αυτό σε εσένα. Τα βήματα απλά και γνωστά σε όλους. Μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας στις συνεργαζόμενες πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού ή απευθυνόμενος στο τηλέφωνο του μαγαζιού. Σε κάθε περίπτωση μην παραλείψεις το καθιερωμένο σου διάλειμμα!

 

LODGE Cafe Bar

 

Και όσο βραδιάζει, στο Lodge η διάθεση ανεβαίνει και η μουσική αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο. Το σκηνικό ως δια μαγείας αλλάζει και οι έντονες, εκλεπτυσμένες γεύσεις των cocktails, των premium αλκοολούχων ποτών, και όχι μόνο, δημιουργούν μια ιδιαίτερα ζωντανή ατμόσφαιρα. Θεματικά events, special μουσικοί καλεσμένοι και γνωστοί DJs της πόλης, αφήνουν το δικό τους στίγμα στην βραδινή διασκέδαση της Θέρμης, η οποία και συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πάντα με το στυλ και την ποιότητα που αντιπροσωπεύει σε όλες τις στιγμές το αγαπημένο μαγαζί, που έχει αλλάξει τα δεδομένα για κάθε συνοικιακό στέκι της Θεσσαλονίκης.

 

Το Lodge είναι ένας χώρος διαμορφωμένος για να προφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης όλες τις ώρες της ημέρας σε μια μοναδική τοποθεσία, με ενέργεια. Στόχος, ξεχωριστά, κάθε ανθρώπου που βρίσκεται στην ομάδα του μαγαζιού, είναι να κάνει την εμπειρία όλων αξέχαστη. Μέχρι την επόμενη φορά, γιατί πάντα θέλεις να επιστρέφεις εκεί που περνάς καλά και το Lodge δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ!

 

Lodge, Καραολή & Δημητρίου 4, Θέρμη

Facebook: LODGE

Instagram: lodgecafebar

 

Οδηγός Γεύσης