ADVERTORIAL

 

Η σειρά «Genius» της NIKOLOPOULOU foods δεν ονομάστηκε τυχαία έτσι. Είναι πράγματι μια ιδιοφυής πρόταση που άλλαξε το τοπίο της ελληνικής αγοράς σε ό,τι αφορά το φυτικό εναλλακτικό κρέας. Άλλωστε η εταιρεία μάς έχει συνηθίσει σε καινοτόμες κινήσεις που ακολουθούν τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, ενώ μένουν πάντα σταθερές στην αξία της υψηλής ποιότητας.

 

Μετά από 30 χρόνια στον χώρο των κατεψυγμένων τροφίμων, η NIKOLOPOULOU foods της Ελένης Νικολοπούλου έχει πλέον συνδέσει το όνομά της με τα προϊόντα φυτοφαγίας, έχοντας δημιουργήσει τη Veganact για να απαντήσει με τον πιο ποιοτικό τρόπο στις ανάγκες της χορτοφαγικής διατροφής.

 

Genius από τη Veganact
Μια Meat-Analogue, Meat-Free σειρά με φυτικά προϊόντα κρέατος που περιέχουν από 14,5 % και πάνω πρωτεΐνες και έχουν ιδιαίτερα χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και σάκχαρα.

 

Το επόμενο «εκρηκτικό» βήμα ήρθε το 2019, όταν το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Nikolopoulou απευθύνθηκε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ώστε να ανταποκριθεί σε μια μεγάλη πρόκληση, την επάρκεια των vegan προϊόντων σε θρεπτικά συστατικά και κυρίως σε πρωτεΐνη. Στόχος ήταν η δημιουργία μιας σειράς εναλλακτικών φυτικών προϊόντων κρέατος που καλύπτουν ένα σημαντικό κενό στην ελληνική αγορά και τις αυξανόμενες ανάγκες των vegan αλλά και των flexitarian καταναλωτών. Έτσι σχεδιάστηκε η σειρά «Genius» σε συνεργασία με το Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων του πανεπιστημίου, μια εντελώς πρωτοποριακή πρόταση που πληροί τις προδιαγραφές της Ε.Ε. στο σχέδιο δράσης για ανασύνθεση των τροφίμων. 

 

Το αποτέλεσμα είναι μια Meat-Analogue, Meat-Free σειρά με φυτικά προϊόντα κρέατος που περιέχουν από 14,5 % και πάνω πρωτεΐνες και έχουν ιδιαίτερα χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και σάκχαρα. Χορτοφαγικές λιχουδιές, όπως μπέργκερ, nuggets, κεφτεδάκια και κεμπάπ, κατάλληλες για άτομα που ακολουθούν vegan και χορτοφαγική διατροφή, νηστεία, διατροφή χαμηλών λιπαρών και υψηλών πρωτεϊνών ή θέλουν απλά να μειώσουν την κατανάλωση του κρέατος.

 

Genius από τη Veganact
Χορτοφαγικές λιχουδιές, όπως μπέργκερ, nuggets, κεφτεδάκια και κεμπάπ, κατάλληλες για άτομα που ακολουθούν vegan και χορτοφαγική διατροφή.

 

Για να γνωρίσεις ακόμα καλύτερα τα προϊόντα της Veganact, η Nikolopoulou foods γιορτάζει τον Veganuary, προσφέροντας 20% έκπτωση στις retail συσκευασίες που θα βρεις σε όλα τα σούπερ μάρκετ αλλά και ένα special Veganuary menu by Veganact που θα απολαύσεις στο vegan εστιατόριο «Τρεις λαλούν» στο Γκάζι με έκπτωση 15%.

 

www.veganact.gr

Instagram: veganactgr

Οδηγός Γεύσης