Funky Panda: Χειροποίητα bao και funky γεύσεις σε ένα καινούριο street food spot

Το Funky Panda άνοιξε τον Ιανουάριο του 2022 για να αλλάξει όσα γνωρίζαμε για το bao ή, μάλλον, για να μας το γνωρίσει εξαρχής στην καλύτερη εκδοχή του.

The LiFO team, 2.6.2022 | 13:12
ADVERTORIAL

Και μόνο που ακούς το όνομα Funky Panda, θέλεις να χαμογελάσεις αυθόρμητα. Γιατί τόσο το funky όσο και το panda σού φέρνουν μια χαρά που σου ανοίγει την όρεξη. Μάλλον αυτό το συναίσθημα είχαν στο μυαλό της η Σοφία και ο Μάξιμος, ο γιος της, δημιουργώντας αυτό το εντελώς καινούργιο street food spot με άρωμα Ασίας και φιλοσοφία ελληνικής περιποίησης. Το Funky Panda άνοιξε τον Ιανουάριο του 2022 για να αλλάξει όσα γνωρίζαμε για το bao ή, μάλλον, για να μας το γνωρίσει εξαρχής στην καλύτερη εκδοχή του. Οι ποιοτικές πρώτες ύλες φροντίζουν για την ανωτερότητα της γεύσης και η άκρως χειροποίητη φροντίδα είναι αυτή που κάνει τη διαφορά σε κάθε συνταγή.

 

Funky Panda: To street food της Αθήνας μόλις έγινε funky

 

Ολόφρεσκο, λοιπόν, και χειροποίητο bao είναι αυτό που θα βρεις στο Funky Panda, και μάλιστα σε μια λογική value for money που κάνει αυτή την επιλογή καθημερινή συνήθεια. Τα Biiig Funky Bao Buns είναι one of a kind και θα δυσκολευτείς να επιλέξεις – αλλά ακόμα κι αυτό είναι ένα ευχάριστο δίλημμα. Θα δοκιμάσεις οπωσδήποτε το γνωστό Funky Ρeanuts Big Bao με τραγανά φιλέτα κοτόπουλου, φιστικοβούτυρο, sweet chilli, τριμμένο φιστίκι και chips onions, αλλά και το Sweet Pig με γλυκόξινη χοιρινή πανσέτα slow cooked, καραμελωμένα κρεμμύδια, φινιρίσματα με BBQ και cheddar sauce, αγγούρι και καρότο.

 

Για τους vegan υπάρχει το φανταστικό Vegan Panda Big Bao με φρέσκο μανιτάρι τεμπούρα, δροσερό αγγούρι και πίκλες τζίντζερ, ενώ οι λάτρεις των θαλασσινών θα ξεκινήσουν τη γευστική δοκιμή από το Big Bao Αsian Shrimp με μεγάλες γαρίδες τεμπούρα μέσα σε αφράτο bao bun, τζίντζερ, μαγιονέζα sweet chilli, chips onions, κινέζικο λάχανο, καρότο, αγγούρι και vegan mayo. 

 

Funky Panda: To street food της Αθήνας μόλις έγινε funky

 

Στο μενού θα βρεις φανταστικά noodles, όπου διαλέγεις τη βάση και στη συνέχεια το υλικό που θέλεις για να δώσεις το δικό σου twist με τη σως που επιθυμείς. Εξαιρετικά και τα Funky Boxes με fish and chips, crispy chicken ή New York chicken, που γίνονται ιδανική πρόταση για ένα ελαφρύ και νόστιμο γεύμα. Πάντως, ό,τι κι αν διαλέξεις είναι δεδομένες η άριστη ποιότητα και η ξεχωριστή γεύση. Αυτήν τη γεύση θα βρεις σύντομα σε διάφορα σημεία της Αθήνας, γιατί τόση χαρά πρέπει να μοιράζεται.

 

Λεωφόρος Αθηνών 110, 210 5122700, Facebook: Funky Panda - Food Bar, Instagram: funkypanda_greece

Οδηγός Γεύσης