ADVERTORIAL

Όλοι γνωρίζουμε για τη σημασία της σωστής και υγιεινής διατροφής. Όλοι επιθυμούμε να καταναλώνουμε φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα όσο συχνά γίνεται και όσο ο πλανήτης μας μας τα προσφέρει.

 

Μία σωστή διατροφή δεν χρειάζεται να είναι κάτι δύσκολο – το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε έξυπνες επιλογές όσον αφορά τον τρόπο που τρεφόμαστε. Για παράδειγμα, όταν επιθυμούμε ένα snack κατά τη διάρκεια της μέρας, μπορούμε να επιλέξουμε κάτι υγιεινό, νόστιμο, που θα μας προσφέρει περισσότερη ενέργεια και όχι περισσότερες θερμίδες. Επιπλέον, μία σωστή διατροφή δεν σημαίνει απαραίτητα άνοστα φαγητά ή πως χρειάζεται να σταματήσουμε να καταναλώνουμε αυτά που μας αρέσουν.

 

To «The Fresh Bar» των LIDL φέρνει φρεσκάδα σε κάθε του στάση

 

Μερικές φορές, ωστόσο, ίσως να μην έχουμε άμεση πρόσβαση σε φρέσκα και υγιεινά υλικά – κάτι για το οποίο πλέον φροντίζει το «The Fresh Bar». Το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγάκι της LIDL, γεμάτο φρέσκα τρόφιμα και φρέσκες ιδέες για υγιεινή διατροφή, ταξιδεύει στους δρόμους της πόλης και μας φέρνει σε επαφή με τη φρεσκάδα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα των καταστημάτων LIDL.

 

Ζουμερό κρέας, αγνά γαλακτοκομικά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ζεστό ψωμί: Στο «The Fresh Bar» μπορούμε να βρούμε μία μεγάλη ποικιλία από εδέσματα, από snacks, σαλάτες, smoothies και sandwiches, όλα φτιαγμένα με τα αγνά υλικά LIDL, από 400 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές που έχουν περάσει τους περισσότερους ελέγχους και έχουν αποκτήσει πιστοποιήσεις και βραβεία.

 

To «The Fresh Bar» των LIDL φέρνει φρεσκάδα σε κάθε του στάση

 

Επιπλέον, στο «The Fresh Bar» έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε συνταγές φαγητών και ροφημάτων δια χειρός Λευτέρη Λαζάρου, ενός από τους πιο αγαπητούς σεφ της χώρας μας.

 

Όσο για τις συσκευασίες, το «The Fresh Bar» συνδυάζει την φρεσκάδα των προϊόντων, με την οικολογική συνείδηση, καθώς οι συσκευασίες των τροφίμων είναι χάρτινες, μειώνοντας έτσι τη χρήση πλαστικών.

 

Το «The Fresh Bar» της LIDL έχει ήδη πραγματοποιήσει τις απολαυστικές του στάσεις σε πολλά σημεία ανά την Ελλάδα και συνεχίζει το road show της, για να μεταφέρει τη φρεσκάδα των καταστημάτων LIDL. Όσο για την επόμενη του στάση στη συμπρωτεύουσα, θα μπορέσετε να το βρείτε στο πάρτι της LiFO για το τεύχος Θεσσαλονίκης, στο Ypsilon στις 30 Οκτωβρίου 2019 μετά τις 20.00.

 

To «The Fresh Bar» των LIDL φέρνει φρεσκάδα σε κάθε του στάση
Οδηγός Γεύσης