ADVERTORIAL

 

Τον φετινό Μάρτιο καμία Παρασκευή δεν θα είναι ίδια και πίσω από όλα βρίσκεται το Schweppes και τα Secret Parties του. Για εκείνους που περιμένουν το φινάλε της εργάσιμης βδομάδας για να απολαύσουν τη βραδινή ζωή στο κέντρο της Αθήνας, ένα ειδικό και παράλληλα διαφορετικό event θα κοσμεί τα βράδια τους, με μια «μυστήρια» και παράλληλα ροζ διάθεση να χρωματίζει την έξοδό τους.

 

Το Schweppes Pink Grapefruit, το πλέον εκλεκτό ανθρακούχο αναψυκτικό στον κόσμο των ενηλίκων άνοιξε τον δρόμο των Secret Parties στις 10 Μαρτίου και ετοιμάζεται να προσφέρει απλόχερα και άλλη Schweppes εμπειρία στο κοινό του. Ένα πάρτι που ιντριγκάρει και μόνο που περιέχει τη λέξη «Secret», κάτι που σε συνδυασμό με τον βασικό πυλώνα του, το Pink Grapefruit, προδιαθέτει τον κόσμο για κάτι ιδιαίτερο. Για κάτι μοναδικό. 

 

Έτοιμοι για τα Secret Parties στο κέντρο της Αθήνας;
Το Schweppes Pink Grapefruit, το πλέον εκλεκτό ανθρακούχο αναψυκτικό στον κόσμο των ενηλίκων άνοιξε τον δρόμο των Secret Parties.

 

Η αρχή έγινε

Την Παρασκευή, λοιπόν, 10 Μαρτίου όσοι τυχεροί βρέθηκαν στη μυστική τοποθεσία, αφού έστειλαν μήνυμα στη σελίδα του Instagram, @schweppesgreece, βίωσαν την απόλυτη εμπειρία, παρέα με το εκλεκτό αναψυκτικό και τα κοκτέιλ του. Μην περιμένετε την αποκάλυψη της μυστικής τοποθεσίας –για αυτό ονομάζεται άλλωστε μυστική– ωστόσο αυτό που μπορούμε να αποκαλύψουμε είναι τη διάθεση του πάρτι, την εμπειρία και το vibe το οποίο εξέλαβαν οι καλεσμένοι. 

 

Όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο πάρτι εισήλθαν σε έναν βιομηχανικό χώρο, με ιδιαίτερο στήσιμο και κύριο χαρακτηριστικό τον υποβλητικό φωτισμό, έναν εντυπωσιακό καθρέφτη, μια υπερυψωμένη DJ σκηνή και το χαρακτηριστικό μαύρο Schweppes bar.  Σε αυτό, η brand ambassador Μαίρη Ταλαιπώρου δημιούργησε εκλεκτά cocktails εμπνευσμένα από το μοναδικό Schweppes Pink Grapefruit. 

 

Έχοντας ως βάση το ρούμι ή το τζιν, οι λάτρεις των δροσιστικών cocktails είχαν την επιλογή μεταξύ δύο απολαυστικών ποτών, στα χρώματα και τις νότες του Pink Grapefruit, ενώ παράλληλα υπήρχε και mocktail επιλογή για όσους δεν ήταν λάτρεις του αλκοόλ, με φρέσκο χυμό μανταρινιού και passion fruit να αποτελεί το εκλεκτό ποτήρι τους.

 

Έτοιμοι για τα Secret Parties στο κέντρο της Αθήνας;
Ο Αργύρης Πανταζάρας.

 

Η Schweppes εμπειρία συνεχίζεται

Το πρώτο Secret Party μπορεί να πραγματοποιήθηκε, η Schweppes εμπειρία ωστόσο δεν τελειώνει εδώ. Όποιοι επιθυμεί να πάρει μέρος στα υπόλοιπα Secret Parties που θα πραγματοποιηθούν στις 17 και 31 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας μπορούν να στείλουν μήνυμα στη σελίδα του Schweppes στο Instagram @schweppesgreece και μαζί με το plus one τους να βρεθούν και εκείνοι στη μυστική τοποθεσία του Schweppes Secret Party. Μια εμπειρία που θα δώσει διαφορετικό χρώμα στο βράδυ της Παρασκευής, σε ένα event στο οποίο θα παραβρεθούν αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, διάσημοι καλεσμένοι-έκπληξη και προφανώς τα απολαυστικά Schweppes Pink Grapefruit cocktails.

 

Η απόλυτη μυστική τοποθεσία των πάρτι μπορεί να μην αποκαλύφθηκε, αλλά αυτό είναι και το συστατικό που το κάνει ακόμα πιο δελεαστικό στα μάτια όσων θέλουν να βιώσουν την απόλυτη Schweppes εμπειρία. Όσο να ‘ναι, έχει άλλη αίγλη να πηγαίνεις σε ένα πάρτι εκ του ασφαλούς και άλλο σε ένα μέρος σκέτο μυστήριο, με φόντο το απροσδόκητο.

 

Έτοιμοι για τα Secret Parties στο κέντρο της Αθήνας;
Το πρώτο Secret Party μπορεί να πραγματοποιήθηκε, η Schweppes εμπειρία ωστόσο δεν τελειώνει εδώ.

 

www.schweppes.gr

Instagram: @schweppesgreece

Facebook: Schweppes: for the Experienced

Οδηγός Γεύσης