ADVERTORIAL

 

Tα εστιατόρια Drakoulis Dry & Raw επιστρέφουν τον Οκτώβρη σε έναν νέο χώρο-ορόσημο της πλατείας Κολωνακίου, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με την υπογραφή του Στράτου Δρακούλη σε ένα υπερσύγχρονο και πολυτελές περιβάλλον που τη νύχτα μεταμορφώνεται υπό τους ρυθμούς ηλεκτρονικής μουσικής.

 

Το Dry & Raw σε καλωσορίζει σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, παντρεύοντας τις μεσογειακές γεύσεις με την ιαπωνική κουζίνα. Οι κορυφαίες επιλογές κρέατος απ’ όλον τον κόσμο θα ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο εκλεπτυσμένα γούστα ή ιδιαίτερες επιθυμίες. Το όνομα του Στράτου Δρακούλη συνδυάζεται με το πάθος για να προσφέρει ό,τι καλύτερο μέσα από τη μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία του και οι ίδιες αξίες διέπουν την εταιρεία Drakoulis.

 

Σε ένα ιδιαίτερα κομψό περιβάλλον, διακοσμημένο με ξύλο, μέταλλο και δέρμα, με μοντέρνο βιομηχανικό στυλ θα νιώσεις την αίσθηση του private dining. Η ηλεκτρονική μουσική ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη, με το κρέας να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της διεθνούς αυτής σκηνής. Τα καλύτερα κρέατα απ’ όλο τον κόσμο βρίσκονται στα διάφανα ψυγεία εντός του εστιατορίου, στοιχισμένα ανά φυλή, προέλευση, φάρμα, ηλικία και κοπή. Τα μοναστηριακά τραπέζια είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους επισκέπτες τους, τα φώτα χαμηλωμένα και η στιγμή να απολαύσεις το κρέας της επιλογής σου πλησιάζει.

Dry & Raw: Τα εστιατόρια που τιμούν τις κοπές κρέατος σε νέο σημείο στο Κoλωνάκι.
Το μενού είναι μια ωδή στο κρέας

 

Το μενού είναι μια ωδή στο κρέας, με ταρτάρ και καρπάτσιο από διάφορες φυλές: Wagyu Sashimi, αμερικανικό Black Angus από κορυφαίες φάρμες, μπριζόλα Tomahawk, ιαπωνικό Wagyu Beef, Kobe beef και Numamoto. Με πιστοποιητικό διάθεσης του αυθεντικού ιαπωνικού Kobe beef, το Dry & Raw προσφέρει μεγάλη ποικιλία από Kobe beef επιλογές. Έτσι, αν αναρωτιέσαι πού μπορείς να βρεις Kobe beef κάπου κοντά σου, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς αυτό που ήδη θεωρείται από πολλούς το καλύτερο εστιατόριο για κρέας στην Αθήνα.

 

Μια εμπειρία για τους λάτρεις του κρέατος που δεν πρέπει να χάσεις, τώρα και σε νέα τοποθεσία, στην πλατεία του Κολωνακίου.

 

Dry & Raw: Τα εστιατόρια που τιμούν τις κοπές κρέατος σε νέο σημείο στο Κoλωνάκι.
Τα καλύτερα κρέατα απ’ όλο τον κόσμο βρίσκονται στα διάφανα ψυγεία εντός του εστιατορίου, στοιχισμένα ανά φυλή, προέλευση, φάρμα, ηλικία και κοπή.

 

Dry & Raw: Τα εστιατόρια που τιμούν τις κοπές κρέατος σε νέο σημείο στο Κoλωνάκι.
Ο Στράτος Δρακούλης

 

Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 14, Κολωνάκι / Λεωφ. Κηφισίας 340, Νέο Ψυχικό / Βασ. Παύλου 103, Βούλα / Πεντέλης 1, Κηφισιά

Οδηγός Γεύσης