Δοκιμάζουμε τα καλύτερα ελληνικά αποστάγματα στο Ζάππειο

Τσίπουρα- παλαιωμένα και μη- αποστάγματα σταφυλής, ούζα, λικέρ, μπράντι, αποστάγματα φρούτων και τζιν στην εκδήλωση γευσιγνωσίας «Ελληνικό Απόσταγμα».

The LiFO team, 14.1.2020 | 13:31

Η εκδήλωση γευσιγνωσίας «Ελληνικό Απόσταγμα» 2020, με πρωταγωνιστές το τσίπουρο και την τσικουδιά, το ούζο, τα ελληνικά αποστάγματα σταφυλής και τα παραδοσιακά και μη ελληνικά ηδύποτα (λικέρ) έρχεται την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στην Αίγλη Ζαππείου.

 

Στην καθιερωμένη πια διοργάνωση το κοινό θα συναντήσει περισσότερα από εκατό διαφορετικά αποστάγματα, γκάμα που δύσκολα βρίσκεται αλλού μαζεμένη. Όσοι αγαπούν τα ελληνικά ποτά και θέλουν να δοκιμάσουν, να ανακαλύψουν και να εκτιμήσουν τη διαφορετικότητά τους, ως επώνυμα προϊόντα, πρέπει σίγουρα να επισκεφθούν το «Ελληνικό Απόσταγμα».


Πέρα από τα ποικίλα αποστάγματα οι επισκέπτες θα βρουν την Κυριακή στο Ζάππειο ένα pop up bar με κοκτέιλς από τον bartender-mixologist Γιάννη Κοροβέση, εδέσματα από τα εστιατόρια «Ψαράδες» και «Άδολο» αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις όπως master class και γευστικές δοκιμές.

 

Info
Ελληνικό Απόσταγμα 2020
Αίγλη Ζαππείου, Αίθουσα Ολυμπία
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020
13.00-20.00
Εισιτήριο: 10 ευρώ, φοιτητές 5 ευρώ, είσοδος σχετικών επαγγελματιών και φοιτητών οινολογίας δωρεάν

Οδηγός Γεύσης