Cooking@Home: Συνταγές με καθημερινές λύσεις από τον Κωνσταντίνο Κωβαίο

Το βιβλίο περιέχει βασικές παρασκευές, χρήσιμες για κάθε σπίτι και 35 συνταγές με φωτογραφικό υλικό, για κάθε στιγμή.

The LiFO team, 22.3.2022 | 18:47

Το Cooking@Home είναι ένα βιβλίο μαγειρικής, ήδη στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας από τις Εκδόσεις Φυλάτος, που απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τη μαγειρική και αναζητούν εύκολες συνταγές για την καθημερινότητα τους.

 

Όπως μας αναφέρει ο Σεφ «Συνταγές μαγειρικής θα βρείτε εύκολα στο διαδίκτυο, σε εκπομπές μαγειρικής και σε περιοδικά. Αρκετές από αυτές τις συνταγές όμως, δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το Cooking@Home περιλαμβάνει comfort συνταγές, δοκιμασμένες σε επαγγελματικό και οικιακό περιβάλλον, με μεγάλη επιτυχία.»

 

Cooking@Home: Συνταγές με καθημερινές λύσεις από τον Κωνσταντίνο Κωβαίο

 

Το βιβλίο περιέχει βασικές παρασκευές, χρήσιμες για κάθε σπίτι και 35 συνταγές (ορεκτικά, σούπες, σαλάτες, κυρίως πιάτα) με φωτογραφικό υλικό, για κάθε στιγμή (καθημερινά γεύματα, εορτές, finger food και vegetarian επιλογές). Επίσης, σε κάθε συνταγή δίνονται χρήσιμες συμβουλές για παραλλαγές υλικών και στοιχεία ιστορικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος.

 

Cooking@Home: Συνταγές με καθημερινές λύσεις από τον Κωνσταντίνο Κωβαίο

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Κωβαίος Κωνσταντίνος είναι Εxecutive Chef στα ξενοδοχεία London Hotel και Athens Coast στη Γλυφάδα. Ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Acropolis”. Συνιδρυτής του ιστοτόπου Hospitality Ambassadeurs. Αρθρογραφεί σε πληθώρα μέσων. Μέλος της επιτροπής αξιολόγησης των Olymp Taste Awards. Απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου, με πληθώρα σεμιναρίων στη γαστρονομία και υγιεινή τροφίμων.

 

Στην έως τώρα επαγγελματική του πορεία, έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, μεταξύ αυτών το Astir Palace Hotel στη Βουλιαγμένη, το Pentelikon και το Crowne Plaza.

 

Σημεία διάθεσης:

Από το eshop των εκδόσεων Φυλάτος ή τηλεφωνικά στο 2310821622 καθώς και σε όλα τα online βιβλιοπωλεία (Public, Ianos, Βιβλιοτοπία κ.α.)

Οδηγός Γεύσης