Coffee Qubes: Freddo με παγάκια από καφέ, απόλαυση που δεν τελειώνει ποτέ

Κι όμως ο καφές ξανασυστήνεται και σερβίρεται σε παγάκια από καφέ. Σε μια κορεσμένη αγορά του καφέ, ήρθε η Coffee Qubes να ταράξει τα νερά.

The LiFO team, 10.2.2022 | 12:14
ADVERTORIAL

 

Όλα ξεκίνησαν από ένα όνειρο της Coffee Qubes: να κάνουν έναν καφέ διαφορετικό, τόσο μοναδικό όσο εσείς. Για να απολαμβάνετε κάθε μέρα έναν καφέ που δεν τελειώνει ποτέ. Ο κρύος καφές έχει δύο σημαντικά στοιχεία: εκχύλισμα καφέ και πάγο. Η Coffee Qubes έδωσε σημασία και στα δύο: καφές με γεύση και σώμα και παγάκια από καφέ, για μια εμπειρία που δεν ξενερώνει.

 

Επιτέλους, Only Coffee In Your Coffee.

 

Coffee Qubes: Freddo με παγάκια από καφέ… απόλαυση που δεν τελειώνει ποτέ!

 

Η Coffee Qubes έχει ένα τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: δεν προσφέρει παγάκια νερού αλλά παγάκια καφέ. Μια ιδέα μοναδικά ελκυστική για τους λάτρεις του καφέ: ένα ρόφημα υψηλής ποιότητας που κρατά τα χαρακτηριστικά του και σε συντροφεύει περισσότερο από κάθε άλλον καφέ. Η διαδικασία παραγωγής πάγων καφέ σε μεγάλες ποσότητες είναι μια περίπλοκη διαδικασία που ανέπτυξε για το δίκτυό της και αποτελεί ιδιαίτερο στοιχείο διαφοροποίησης της αλυσίδας της, όπως άλλωστε εκφράζει και το όνομα της Coffee Qubes.

 

Coffee Qubes: Freddo με παγάκια από καφέ… απόλαυση που δεν τελειώνει ποτέ!

 

Η εταιρεία σας καλωσορίζει κάθε μέρα σε ένα περιβάλλον με νότες φουτουριστικές, λευκό καθαρό χρώμα με χάλκινες πινελιές -το νέο κύμα στο café design. Ένας χώρος διαφορετικός απ’ ότι φαντάζεστε για το café δίπλα σας. Για την Coffee Qubes δεν είστε απλά πελάτες αλλά οι καλεσμένοι της σε μια απολαυστική εμπειρία.

 

Coffee Qubes: Freddo με παγάκια από καφέ… απόλαυση που δεν τελειώνει ποτέ!

 

Ο καφές είναι η καθημερινή, μικρή μας απόλαυση, και η Coffee Qubes την κάνει μοναδική με καφέ από κόκκους Arabica, διαλεγμένος να γεμίσει τη μέρα μας με αρώματα και αισθήσεις. Απολαύστε τη μοναδική γεύση της Coffee Qubes, παίξτε μαζί της, γευτείτε την κάθε μέρα. Πάρτε τον καφέ της για συντροφιά σας.

 

Coffee Qubes: Freddo με παγάκια από καφέ… απόλαυση που δεν τελειώνει ποτέ!

 

Η Coffee Qubes καινοτομεί και διαφοροποιείται με τα προϊόντα της, την εντυπωσιακή και μοναδική αισθητική των καταστημάτων της, καθώς και τα καινοτόμα στοιχεία που ενισχύουν την «εμπειρία του καφέ». 

 

Κασσαβέτη 3,
14562 Κηφισιά
2108017716

Λ. Αθηνών 104,
10442 Αθήνα
210-5134022

Instagram: @coffeequbes

Facebook: @CoffeeQubesGreece

https://coffeequbes.gr/

Οδηγός Γεύσης