Cocktails on the move: Η Moving Spirits πλέον κάνει cocktail delivery και στο Χαλάνδρι

Με τον ίδιο πρωτοποριακό τρόπο διανομής, σερβίροντας και διανέμοντας το cocktail τους μέσα σε γυαλινο βαζάκι, συνοδευόμενο από eco friendly ποτήρι με πάγο και γαρνιτούρες.

The LiFO team, 24.1.2022 | 17:04

 

"Cocktail delivery and take away as it should be", μας ενημερώνει η βιτρίνα του νέου καταστηματος της Moving Spirits στο Χαλάνδρι, και δεν έχουμε κανένα λόγο πλέον να μη το πιστέψουμε.

Η Moving Spirits, με τη πολυετή εμπειρία της στο χώρο του Bar Catering παρέχοντας τις υπηρεσίες της για κάθε είδους κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση, παρέχει τη Cocktail Delivery της υπηρεσία "Cocktails on the move" μετά  τη Καλλιθέα και τους γειτονικούς της δήμους, πλεον και στο Χαλάνδρι.

 

Moving Spirits

 

Με τον ίδιο πρωτοποριακό τρόπο διανομής, σερβίροντας και διανέμοντας το Cocktail τους μέσα σε γυαλινο βαζάκι, συνοδευόμενο από eco friendly ποτήρι με πάγο και γαρνιτούρες, διαφυλάσσει τη ποιότητα και τη γεύση του προϊόντος της και έτσι δημιουργεί την απολυτη Cocktail Delivery εμπειρία όπου και αν βρίσκεστε.

 

Βρείτε τα καταστήματα τους για take away ή online παραγγελία μέσω efood, Wolt, BOX, Rocket και Sipit καθώς επίσης και στα τηλέφωνα: 211 4141451 για τη Καλλιθέα και το 211 4202565 για το Χαλάνδρι. 

 

Οδηγός Γεύσης