Chillbox: Νέες, δεκάδες λαχταριστές γεύσεις παγωτού

Αυτό που κάνει τα chillbox μοναδικά είναι η εμπειρία τού να δημιουργείς μόνος σου τον συνδυασμό που θα σε κάνει χαρούμενο.

The LiFO team, 9.6.2021 | 12:39

Κάνοντας βόλτα στο κέντρο της πόλης, μπορεί και να ζηλέψεις για λίγο εκείνους που κρατάνε σακούλες από τα αγαπημένα σου μαγαζιά. Γιατί κάποια από αυτές μπορεί και να περιέχει το μπλουζάκι που είχες δει στη βιτρίνα και δεν το αγόρασες. Μικρό το κακό! Τι γίνεται, όμως, όταν δεις περαστικούς να κρατάνε μικρά τετράγωνα φούξια κουτάκια ή λαχταριστά φούξια χωνάκια παγωτού; Ξέρεις… από αυτά που περιέχουν την απόλυτη ευτυχία! 

 

Η αγαπημένη αλυσίδα chillbox εξακολουθεί να έχει τη χαρακτηριστική φούξια συσκευασία, μόνο που αυτήν τη φορά κάτι έχει αλλάξει! Νέες, δεκάδες λαχταριστές γεύσεις παγωτού φιγουράρουν στη βιτρίνα των chillbox και δεν ξέρεις τι να διαλέξεις: το παγωτό βανίλια με τις φρουτένιες πέρλες πορτοκαλιού που σκάνε στο στόμα και σου χαρίζουν πρωτόγνωρες στιγμές δροσιάς; Το παγωτό με το καραμελωμένο ποπ κορν, που λιώνει στο στόμα σου με έναν τρόπο μοναδικό, χωρίς να χάσει την τραγανότητά του; Το παγωτό με γεύση μαλλί της γριάς, που, ενώ σου φέρνει στο μυαλό γευστικές αναμνήσεις, καταφέρνει να σου δημιουργήσει μια εντελώς νέα εμπειρία; Ή την τριλογία σοκολάτας (λευκή, σκούρα και γάλακτος), που είναι ό,τι πιο λαχταριστό μπορεί να ορίσει η αίσθηση της γεύσης; 

 

Κι αυτό είναι μόνο η αρχή! Παγωτά φτιαγμένα με κατσικίσιο γάλα, αλλά και vegan επιλογές, συμπληρώνουν την γκάμα και καλύπτουν τις ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες που μπορεί να έχει κάποιος, χωρίς να χάνουν τίποτα από πλευράς γεύσης και απόλαυσης. 

 

Chillbox: Νέες, δεκάδες λαχταριστές γεύσεις παγωτού

 

Αυτό που κάνει, όμως, τα chillbox μοναδικά είναι η εμπειρία τού να δημιουργείς μόνος σου τον συνδυασμό που θα σε κάνει χαρούμενο μέσα από τους άπειρους συνδυασμούς που μπορείς να φτιάξεις, επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερα από 30 γαρνιρίσματα των topping bars που σε περιμένουν σε κάθε chillbox. Φρουτένιες πέρλες βατόμουρου, granola με superfoods, κύβοι brownies, σος καραμέλας, φρέσκα φρούτα εποχής, ρευστή σοκολάτα, καραμελωμένα ποπ κορν, μαλακά μπισκότα, crispy rice… και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. 

 

Η προσωπική σου στιγμή ευτυχίας δημιουργείται εδώ και σερβίρεται σε ένα φούξια τετράγωνο κουτάκι ή… χωνάκι που χαίρεσαι να κρατάς!

 

Facebook: ChillboxFrozenYogurt

Instagram: ChillboxGreece

Οδηγός Γεύσης