Το Cappuccio τιμά την ιταλική κουλτούρα και αυτό σημαίνει ότι τιμά και τη συνήθεια του καφέ. Ή μάλλον του αρωματικού ιταλικού espresso που γίνεται πρωινό ξύπνημα ή τονωτική απογευματινή ένεση. 

 

Η μηχανή του Cappuccio φιλοξενεί καθημερινά ένα χαρμάνι 100% Arabica της Kawa Coffees που θα σε ενθουσιάσει με τα χαρακτηριστικά του. Σε έναν χώρο όπου όλα είναι προσεγμένα, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα φωτεινή και φιλόξενη, οι γεύσεις δεν θα μπορούσαν να μην είναι ανάλογες της εξαιρετικής ποιότητας. 

 

Cappuccio Italian inspired coffee & snacks
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO

 

Ο αρωματικός καφές του Cappuccio συνοδεύεται από λαχταριστές επιλογές brunch ή σνακ, όλα εμπνευσμένα από την ιταλική κουλτούρα ώστε να δένουν σε ένα γευστικό pairing. Ακόμα κι αν δεν έχεις σκοπό να φας, είναι δύσκολο να αντισταθείς στα πιάτα που πηγαινοέρχονται. Κι εδώ ό,τι λαχταράς πρέπει να το έχεις. Άλλωστε, όλες οι συνταγές είναι φτιαγμένες από εξαιρετικά υλικά –που σημαίνει ότι δύσκολα θα βαρύνεις– και οι περισσότερες ακολουθούν τη healthy φιλοσοφία διατροφής για να μπορείς να αποσυνδέσεις (επιτέλους!) την απόλαυση από τις ενοχές. 

 

Οι ομελέτες είναι στα must try και φυσικά αποτελούν την πιο κλασική επιλογή για πρωινό γεύμα, αλλά, αν είσαι Italian fan, δοκίμασε τις μπρουσκέτες, που θα σε ενθουσιάσουν. Bagel, energy bowls και ιταλικά σάντουιτς συμπληρώνουν τις γρήγορες, αλλά εξαιρετικές επιλογές ανάμεσα σε πολλά άλλα. Κι επειδή ο καφές θέλει και τη γλυκιά συνοδεία του, τα pancakes και οι βάφλες του Cappuccio είναι μικρές απολαύσεις που θα εκτιμήσεις, είσαι δεν είσαι φαν του είδους.

 

Αν πάλι είσαι από εκείνους που πίνουν καφέ on the go, τα χαρακτηριστικά ποτηράκια του Cappuccio θα γίνουν και φέτος λατρεμένο αξεσουάρ που πηγαίνει με κάθε εποχή και σε γεμίζει με αρώματα και πλούσια γεύση.

 

Cappuccio Italian inspired coffee & snacks
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO


Ηλία Ηλιού 30, 210 9010092, Facebook: Cappuccio café, Instagram: cappuccio_gr

Οδηγός Γεύσης