To Brunch, η αγαπημένη αμερικάνικη συνήθεια, δεν θα μπορούσε να έχει πιο ταιριαστό στέκι από τα TGI Fridays™. Εδώ οι γευστικές προτάσεις ξεκινούν από το πρωί και η επίδρασή τους διαρκεί μέχρι το βράδυ, γιατί σου δίνουν την ενέργεια που χρειάζεσαι.

 

Χαρακτηριστική περίπτωση του Avocado on Toast, ενός ελαφριού και ταυτόχρονα θρεπτικού πιάτου με φρέσκο αβοκάντο, ντομάτα, ραπανάκι και spicy lemon dressing σε ψημένη focaccia, αλλά και τα Marinara Eggs on Toast με δύο τηγανητά αυγά, μπέικον, μαρινάρα σος, pico de gallo και τραγανά frizzled onions σε ψημένη focaccia. Αν, μάλιστα, είσαι egg lover, δύσκολα θα αντισταθείς στα διάσημα Eggs Benedict με δύο αυγά ποσέ, καπνιστή μπριζόλα, Philadelphia και σπανάκι πάνω σε αφράτα english muffins, τα οποία περιχύνονται με σπιτική σος hollandaise!

 

Brunch στα TGI Fridays™

 

Στις προτάσεις Fridays™ Brunch θα βρεις και κλασικές συνταγές σε πρωινή εκδοχή, όπως το Breakfast Burrito, αλλά και τις αφράτες ομελέτες Avocado Omelette & Bacon και Mushrooms Omelette, καθώς και το αγαπημένο Hangover Burger που σερβίρεται από νωρίς το πρωί για να πετύχει αυτό που εκφράζει το όνομά του! Τα λαχταριστά πιάτα του Fridays™ Brunch συνοδεύονται από θρεπτικά mocktails. Πρέπει να δοκιμάσεις το αρωματικό Sunrise Ruby με blood orange και δυόσμο, το δροσιστικό Green Breeze με αγγούρι και elderflower ή το «παθιασμένο» Red Kiss με φράουλα και σπιτικό ginger syrup.

 

Φυσικά, ένα brunch που σέβεται τον εαυτό δεν μπορεί παρά να ολοκληρωθεί γλυκά με ένα σπιτικό pancake. Chocolate & Banana ή Strawberry Cream Cheese είναι οι δύο γεύσεις που συμπληρώνουν την εμπειρία Fridays™ Brunch, μια εμπειρία που μπορείς να ζεις καθημερινά, από νωρίς έως τις 17:00 σε όλα τα TGI Fridays™.

 

Brunch στα TGI Fridays™

 

 

 

Facebook: TGI Fridays Greece, Instagram: tgifridaysgr, Youtube: TGI Fridays Greece 

Οδηγός Γεύσης