ADVERTORIAL

 

Ποια είναι τα σημαντικότερα συστατικά για μια εμπειρία μπέργκερ που θα μείνει αξέχαστη; Αυτό το ερώτημα έπεσε στο τραπέζι πριν από εννιά χρόνια, τότε που η ομάδα των Brothers in Law άνοιγε το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. 

 

«Αρχικά, οι εξαιρετικές πρώτες ύλες, αυτές που διαλέγονται από τους καλύτερους παραγωγούς και προμηθευτές και αναγνωρίζεις την ποιότητά τους από την πρώτη μπουκιά», λέει η ομάδα των Brothers in Law. «Έπειτα, είναι η ομάδα. Για εμάς οι άνθρωποί μας είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία του brand, μια πραγματική οικογένεια».

 

Brothers in Law
Η συνταγή των Brothers in Law έχει γεννήσει μερικά από τα πιο θρυλικά μπέργκερ που έχουν παρελάσει από την πόλη: «The Return of the Cowboy», «Red Riding Hood», «Big Kahuna», «Metsovone», η λίστα μοιάζει ατελείωτη.

 

Η συνταγή των Brothers in Law έχει γεννήσει μερικά από τα πιο θρυλικά μπέργκερ που έχουν παρελάσει από την πόλη: «The Return of the Cowboy», «Red Riding Hood», «Big Kahuna», «Metsovone», η λίστα μοιάζει ατελείωτη. Κατά καιρούς, καινοτόμες συνεργασίες δημιουργούν limited σειρές μπέργκερ που γίνονται ανάρπαστες –τo «Τερκενλή» ή το «Choureal» άλλαξαν όλα όσα γνωρίζαμε για το μπέργκερ.

 

Ιδέες, καινοτομίες και συνταγές που, όπως είναι φυσικό, δεν περιορίστηκαν μόνο στο πρώτο flagship κατάστημα της εταιρείας στο κέντρο (Παύλου Μελά 30) αλλά γρήγορα επεκτάθηκαν σε στρατηγικά σημεία της πόλης, όπως η Καλαμαριά και η Τούμπα. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, άνοιξε ξανά τις πόρτες του και το κατάστημα στην Κομνηνών, στον αριθμό 3, με το #theKOMback του να γιορτάζεται από τους πιστούς φίλους του brand στα social media.

 

Brothers in Law
Κατά καιρούς, καινοτόμες συνεργασίες δημιουργούν limited σειρές μπέργκερ που γίνονται ανάρπαστες –τo «Τερκενλή» ή το «Choureal» άλλαξαν όλα όσα γνωρίζαμε για το μπέργκερ.

 

Ταυτόχρονα, η ομάδα έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια κι έναν άλλο, «αόρατο» χάρτη της πόλης με όλους τους οργανισμούς, τις δομές και τις πρωτοβουλίες που στηρίζουν συνανθρώπους μας, «μαγειρεύοντας» μαζί τους δράσεις και ενέργειες με ξεχωριστό νόημα. «Αν δεν ακούς την κοινωνία όπου ζεις και τους ανθρώπους που είναι στον δρόμο με καθημερινό κίνδυνο της ζωής τους, πουλάς απλώς μπέργκερ. Κι αυτό είναι κάτι που δεν μας αφορά», λένε οι Brothers in Law. 

 

www.brothersinlaw.gr

 

Οδηγός Γεύσης