Βράβευση από το Wine Spectator για τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall

Το σημαντικό περιοδικό κρασιού τίμησε και φέτος τα δύο αθηναϊκά εστιατόρια.

The LiFO team, 17.7.2019 | 17:44

Τα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall διακρίνονται για έκτη συνεχή χρονιά από το περιοδικό Wine Spectator για την εξέχουσα λίστα κρασιών τους και συγκαταλέγονται ανάμεσα στους νικητές των Wine Spectator Restaurant Awards σε πάνω από 75 χώρες.


Μέσω του συγκεκριμένου διαγωνισμού αναγνωρίζονται εστιατόρια σε όλο τον κόσμο που διατηρούν εξαίρετη λίστα κρασιών, η οποία ταιριάζει με το μενού του εστιατορίου και είναι αρεστή στους λάτρεις του καλού κρασιού.


Για ακόμη μια φορά, τα δυο εστιατόρια τιμήθηκαν με το βραβείο «Best of Award of Excellence», γεγονός που τα εδραιώνει ως κορυφαίο προορισμό παγκοσμίως για όλους όσους αγαπούν το καλό κρασί, τόσο χάρη στο κελάρι τους όσο και στην άριστη ποιότητα του μενού και του σέρβις.


Το σημαντικό αυτό βραβείο απονεμήθηκε σε 1244 εστιατόρια στον κόσμο και έχει στόχο να διακρίνει τις λίστες κρασιών εκείνες που παρουσιάζουν σημαντικό εύρος όσον αφορά τις περιοχές προέλευσης και την κορυφαία ποιότητα των προσφερόμενων κρασιών.

 

Βράβευση από το Wine Spectator για τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall
Head Sommelier των εστιατορίων είναι ο Ευάγγελος Ψωφίδης, επαγγελματίας με σημαντικές γνώσεις, διακρίσεις και πάθος για τα κρασιά και τα αποστάγματα.


Head Sommelier των εστιατορίων είναι ο Ευάγγελος Ψωφίδης, επαγγελματίας με σημαντικές γνώσεις, διακρίσεις και πάθος για τα κρασιά και τα αποστάγματα.


To Wine Spectator ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς γύρω από το κρασί. Εκτός από το Wine Spectator magazine, έκδοση που υπερβαίνει τους 3 εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως, περιλαμβάνει επίσης τον πιο ολοκληρωμένο ιστότοπο (WineSpectator.com), πλατφόρμες κινητών εφαρμογών και μια σειρά θεματικών εκδηλώσεων.


Το Wine Spectator εξετάζει τον κόσμο του κρασιού από τον αμπελώνα μέχρι το τραπέζι, εξερευνώντας τον ρόλο του στη σύγχρονη εποχή και πραγματοποιώντας ειδικές γευσιγνωσίες περισσότερων από 18.000 κρασιών ετησίως.


Ο πλήρης κατάλογος των νικητών διατίθεται σε έντυπη μορφή στο περιοδικό Wine Spectator του Αυγούστου και online στο Restaurants.WineSpectator.com, όπου οι επισκέπτες μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες και για τα 3.800 βραβευμένα εστιατόρια.

Οδηγός Γεύσης