ADVERTORIAL

 

Το Blé Taste Gallery είναι μια πραγματική «γκαλερί γεύσεων», που προσφέρει υψηλής ποιότητας αρτοποιία και ζαχαροπλαστική χωρίς μυστικές συνταγές και συμβιβασμούς. Κι αυτό το πετυχαίνει κάθε στιγμή, 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες τη βδομάδα. Ναι, το Blé δεν κλείνει ποτέ!

 

Στο νεοκλασικό της Αγίας Σοφίας, με τον ξυλόφουρνο να πρωταγωνιστεί, θα βρεις αληθινό ψωμί που ζυμώνεται καθημερινά με αλεύρι και φυσικό προζύμι. Το καλό ψωμί χρειάζεται χρόνο για να γίνει και το Blé Taste Gallery ζυμάρι αναπτύσσεται χωρίς πρόσθετα και μπορεί να χρειαστεί να ξεκουραστεί ακόμα και 72 ώρες μέχρι να είναι έτοιμο να μπει στον φούρνο. Aρτοσκευάσματα υψηλής τεχνικής και πίτες που ακολουθούν οικογενειακές συνταγές και πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε φτιάχνονται με πρώτες ύλες από επιλεγμένους μικροπαραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του κόσμου.

 

Blé Taste Gallery - All day Artisan Βakery, Coffee Roastery & Bistrot
Το καλό ψωμί χρειάζεται χρόνο για να γίνει και το Blé Taste Gallery ζυμάρι αναπτύσσεται χωρίς πρόσθετα.

 

Το Blé Taste Gallery είναι προορισμός γεύσης όσο πεινασμένος κι αν είσαι, αφού ο κατάλογος περιλαμβάνει μοναδικά πιάτα, ολόφρεσκα και πεντανόστιμα, που ετοιμάζονται καθημερινά με αγνά υλικά. Ιταλική focaccia σε διάφορες εκδοχές, σάντουιτς σε φρεσκοψημμένα ψωμάκια με αλλαντικά και τυριά, σαλάτες, όσπρια, λαχανικά, κρεατικά και θαλασσινά. Ό,τι κι αν επιθυμείς στον μπουφέ του Blé Taste Gallery μπορείς να το απολαύσεις,  αφού καθένας μπορεί να συνθέσει το δικό του πιάτο με τις γεύσεις και την ποσότητα που θέλει. 

 

Όσο για την κατηγορία «γλυκό», η ζαχαροπλαστική εδώ έχει τη δική της ξεχωριστή θέση. Πέρα από τα διάφορα γλυκίσματα και τις λαχταριστές πάστες, πρέπει να δοκιμάσεις τα εξαιρετικά παγωτά, ελαφριά σε γεύση και χαμηλά σε λιπαρά, που παρασκευάζονται αριστοτεχνικά. Και εδώ πρωταγωνιστούν κορυφαία φυσικά υλικά που κάνουν τη διαφορά: το αγελαδινό γάλα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, τα κορυφαία παγκοσμίως brands σοκολάτας και φυσικά ολόφρεσκα φρούτα εποχής. Μην παραλείψεις με τίποτα να γευτείς το φανταστικό πανετόνε που θα σε ενθουσιάσει.

 

Blé Taste Gallery - All day Artisan Βakery, Coffee Roastery & Bistrot
Στο Blé Taste Gallery κάθε στιγμή της ημέρας έχει τη δική της απόλαυση.

 

Η ομάδα του Blé Taste Gallery ξέρει καλά πως ο καφές είναι η καθημερινή αδιαπραγμάτευτη απόλαυση, γι’ αυτό έχει να σου προσφέρει φρεσκοκομμένους αρωματικούς κόκκους που ψήνονται στο Blé Taste Gallery Coffee Roastery. Είτε ψάχνεις κάποιον ιδιαίτερο μονοποικιλιακό είτε κάποιο signature χαρμάνι, εδώ θα βρεις επιλεγμένες ποικιλίες espresso Arabica μικρών και κορυφαίων παραγωγών από επτά διαφορετικά σημεία της γης που καβουρδίζονται με μαεστρία, διατηρώντας την απόλυτη ισορροπία γεύσης, αρωμάτων και οξύτητας. 

 

Στο Blé Taste Gallery κάθε στιγμή της ημέρας έχει τη δική της απόλαυση. Αρκεί να γευτείς το μοναδικό κουλούρι Θεσσαλονίκης για να καταλάβεις ότι η υψηλή ποιότητα και η παραδοσιακή φροντίδα πρωταγωνιστούν σε κάθε συνταγή, από την πιο απλή μέχρι την πιο ιδιαίτερη.

 

Blé Taste Gallery - All day Artisan Βakery, Coffee Roastery & Bistrot
Η ομάδα του Blé Taste Gallery σου προσφέρει φρεσκοκομμένους αρωματικούς κόκκους που ψήνονται στο Blé Taste Gallery Coffee Roastery.

 

Πεζόδρομος Αγίας Σοφίας 19, 2310 220008

www.bletastegallery.com 

Facebook: bletastegallery

Instagram: bletastegallery

Οδηγός Γεύσης