Στην καρδιά της διαβόητης τρούμπας βρίσκεται το Beluga art, ένας all-day πολυχώρος-ορόσημο αλλά και hot-spot του αθηναϊκού nightlife που καταφέρνει να παντρέψει με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο την πολυτέλεια με την κομψότητα και την ύψιστη ποιότητα.

 

Αρχιτεκτονικά, ο χώρος συναντά το καλλιτεχνικό κίνημα του Art Deco, ενώ ταυτόχρονα δέχεται επιρροές από το στυλ του Bauhaus. Εμβληματικά φωτιστικά και αυστηρά γεωμετρικά σχήματα τύπου Mondrian κοσμούν το Beluga, όπως και πληθώρα έργων τέχνης που μπορούν να βρεθούν σε όλη την έκταση του χώρου.

 

BELUGA

 

Το Beluga χαρακτηρίζεται ως πολυχώρος, καθώς διαιρείται σε τέσσερα τμήματα. Το πρώτο είναι ακριβώς μετά την είσοδο και είναι στρωμένο με ξύλο νιαγκόν, θυμίζοντας οπτικά κατάστρωμα γιοτ. Ακολουθεί η σάλα με την επιβλητική μπάρα, η οποία είναι εξοπλισμένη με ασανσέρ και φιλοξενεί premium labels, κι έπειτα περνάμε στο πολυεπίπεδο εστιατόριο όπου κάτω από γυάλινο δάπεδο εκτίθενται θεμέλια της 5ης στοάς του Πειραιά από το 435 π.X. Τέλος, στο βάθος βρίσκεται το «μυστικό» garden lounge, ιδανικό σημείο για πιο privé συναντήσεις χειμώνα-καλοκαίρι.

 

Από το πρωί έως το βράδυ, η κουζίνα του Beluga είναι έτοιμη να χαρίσει σε κάθε επισκέπτη ένα γευστικό ταξίδι, με τις επιλογές να ποικίλλουν από all-day σνακ μέχρι και sushi. Το ανανεωμένο μενού υψηλής γαστρονομίας έχει επιμεληθεί πλήρως ο executive chef Πρόδρομος Κωσταράς, εισάγοντας ιαπωνικά και λατινοαμερικάνικα στοιχεία στον à la carte κατάλογο.

 

Οι βραδιές ξεκινούν σε funky ρυθμούς με lounge μουσική να συντροφεύει το δείπνο και τα κοκτέιλ των επισκεπτών, ενώ πιο αργά το κλίμα μετατρέπεται σε πάρτι με ανεβαστικά ελληνικά hits.

 

BELUGA

 

BELUGA

 

2ας Μεραρχίας 8-10, Πειραιάς, 210 4116505

Facebook: Beluga

Instagram: @beluga_art 

Οδηγός Γεύσης