Babis Aegina Restaurant: Μια ταβέρνα που προσφέρει ξεχωριστές γευστικές στιγμές δίπλα στη θάλασσα

Μια ταβέρνα που τιμά την ελληνική παράδοση και ξέρει να σας ταξιδεύει μέσα από την κουζίνα του τόπου μας.

The LiFO team, 19.7.2021 | 13:48

Η Νατάσα και ο Νίκος πήραν τη σκυτάλη από το κ. Μπάμπη και την κ. Πόπη που τα γεμιστά και ο μουσακάς της έχουν αφήσει εποχή εδώ και τριανταπέντε χρόνια. Στο Babis Aegina Restaurant, τρώτε πάνω στο κύμα σ’ ένα σκηνικό ζεστό και φιλόξενο, στολισμένο με ψάθινα καπέλα και ξύλα της θάλασσας που σε συνδυασμό με το λευκό και το μπλε του πελάγους, προσφέρει μια ιδιαίτερη ηρεμία.

 

Babis Aegina Restaurant - ‘Όταν το κύμα φλερτάρει με τη γεύση

 

Ο Νίκος και η Νατάσα έχουν αναβαθμίσει το επίπεδο της κουζίνας και της φιλοξενίας τους, αναζητώντας τους πιο φρέσκους θησαυρούς της θάλασσας και της στεριάς, προσφέροντάς τους με ένα ζεστό χαμόγελο. Βρέχετε τα πόδια σας στο θαλασσινό νερό και γεύεστε ό,τι πιο φρέσκο από ψάρι ημέρας αξίζει. Ceviche λαβράκι, μαρινάτος γαύρος, μοσχοβολιστά τηγανιτά μπαρμπούνια, κατσούλες, φαγκρί, σφυρίδα, ροφός, γαρίδες και όστρακα που ευωδιάζουν φρεσκάδα, μύδια λαχταριστά και αχνιστά, γαριδομακαρονάδα, αλλά και λινγκουίνι με φρούτα της θάλασσας.

 

Babis Aegina Restaurant - ‘Όταν το κύμα φλερτάρει με τη γεύση

 

Ακόμα, μπορείτε να γευτείτε και πολλές παραδοσιακές συνταγές με πινελιές φρεσκάδας και νοστιμιάς. Κριθαρότο με γαρίδες, ψαρόσουπα, χταποδοκεφτέδες, κεφτεδάκια με φρέσκο μπακαλιάρο Αιγίνης – ο τέλειος μεζές για ούζο και τσίπουρο – κοτόπουλο με φιστίκι Αιγίνης και ανθότυρο – δεκαπέντε χρόνων πιάτο – αλλά και μπιφτέκι σολομού με φρέσκια σαλάτα με lime και sweet chili. Αξέχαστο θα σας μείνει το Αιγινήτικο ταλαγάνι και το hand made σπιτικό παστουρμαδοπιτάκι, εξαιρετικός μεζές για μπύρες by the beach.

 

Παράλληλα, βέβαια, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε, από μια μεγάλη γκάμα ελληνικών και ξένων ετικετών, κρασιά που θα συνοδεύσουν τα πιάτα σας.

 

Μια ταβέρνα που τιμά την ελληνική παράδοση και ξέρει να σας ταξιδεύει μέσα από την κουζίνα του τόπου μας, προσφέροντας γευστικές στιγμές χαλάρωσης, με τον ήχο των κυμάτων να δημιουργεί τη κατάλληλη ατμόσφαιρα.

 

 

 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2297023594

www.babisaegina.gr

FB: Babis Aegina Resto

 

Οδηγός Γεύσης