Απο την Παρασκευή 12 Μαΐου και όλο το Σαββατοκύριακο οι foodies της Αθήνας συναντιούνται στο μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας, είναι το 2ο τριήμερο του Athens Street Food Festival, του σημαντικότερου φεστιβάλ φαγητού της Αθήνας.

Athens Street Food Festival 2023: Ξεκινά το 2ο τριήμερο
Η φετινή διοργάνωση φέρνει προτάσεις από κάθε γωνιά του πλανήτη, από tacos ως bao, από burgers ως hot-dog με γαρδούμπα, και από pizza ως το κορεάτικο κεμπάπ και fish'n'chips.


Χιλιάδες επισκέπτες και πολλοί τουρίστες κάθε ηλικίας βρέθηκαν κατά το πρώτο τριήμερο του φεστιβάλ στο καθιερωμένο πλέον σημείο, το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι για να δοκιμάσουν τις πρωτότυπες γευστικές προτάσεις και τις δεκάδες διαφορετικές κουζίνες του φετινού φεστιβάλ. Με πολλές αποκλειστικότητες, νέες προσθήκες, και pop-up καταστήματα το Athens Street Food Festival υπόσχεται να εκπλήξει και τους πιο επιλεκτικούς ουρανίσκους με τις γευστικές του επιλογές. 

 


Η φετινή διοργάνωση φέρνει προτάσεις από κάθε γωνιά του πλανήτη, από tacos ως bao, από burgers ως hot-dog με γαρδούμπα, και από pizza ως το κορεάτικο κεμπάπ και fish'n'chips. Ένα κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός για ολόκληρη την Αθήνα το Athens Street Food Festival, είναι πια μια Αθηναϊκή παράδοση με φανατικό κοινό: κάθε Μάϊος είναι μήνας Athens Street Food Festival και όλα τα τριήμερα του Μαΐου (12-13-14, 19-20-21 και 26-27-28 Μαΐου), το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι είναι το ‘must’ μέρος για να επισκεφθείτε. 

 

 

Athens Street Food Festival 2023 – 1o τριήμερο


Φυσικά, την γιορτινή ατμόσφαιρα του Athens Street Food Festival συμπληρώνει πάντα η μουσική από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ενώ κάθε βράδυ γίνονται parties με αγαπημένους DJs. 

 


Σημείωση για τα εισιτήρια: φέτος, για πρώτη φορά, υπάρχει και online προπώληση εισιτηρίων για όλες τις ημέρες του φεστιβάλ.

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Παρασκευή 17:00 - 00:30
Σάββατο 12:00 - 01:00
Κυριακή 12:00 - 00:00

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
3 ευρώ

 

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα www.viva.gr, Public και το υπολοιπο δικτυο της Viva.

 

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ. 
 


 
 
 

 


 

Οδηγός Γεύσης