Αν πιάσεις τον εαυτό σου να βρίσκεται σε ένα απόλυτα urban σκηνικό, απολαμβάνοντας ήσυχα ένα άψογο signature cocktail, πιστό στους κανόνες του fine drinking, υπό τους ήχους σωστά επιλεγμένης μουσικής, τότε μάλλον απολαμβάνεις μία υπέροχη στιγμή στο Tall’s toy.

 

Στο 10 της οδού Καρύτση το πάλαι ποτέ κλασικό στέκι της πόλης Toy έχει ξαναγεννηθεί. Έχει αλλάξει, εκσυχρονιστεί, ανανεώθει και παραδώσει την σκυτάλη στο Tall’s toy.

 

O «ψηλός» της Καρύτση απλώνει τα παιχνίδια του σε μία από τις ιστορικότερες στοές του παλιού εμπορικού τριγώνου, δημιουργώντας μια από τις πιο cosy urban ατμόσφαιρες του κέντρου. Γεμάτη ζεστασιά, καλοφτιαγμένο καφέ, ζεστές σοκολάτες και θεραπευτικά βότανα.

 

Τα χειμωνιάτικα απογεύματα μυρωδιές μπαχαρικών και αρώματα από εσπεριδοειδή σε προδιαθέτουν πως κάτι αλλάζει, αφού τα λίγα τετραγωνικά μέτρα της μπάρας παίρνουν φωτιά παρασκευάζοντας homemade syrups και φρεσκοστυμμένους χυμούς δίνοντας σάρκα και οστά σε μία σωστή cocktail list.

 

Tall's Toy
Στο 10 της οδού Καρύτση το πάλαι ποτέ κλασικό στέκι της πόλης Toy έχει ξαναγεννηθεί.

 

To Τall’s toy βουτάει βαθιά στην νύχτα μαζί σου. Χαμηλώνει τα φώτα συνωμοτικά, σε χαλαρώνει και σε παραπλανεί να πάρεις ακόμα ένα γιατί….γουστάρεις.

 

Η μουσική ανεβαίνει μερικά τσικ με τον dj «συνένοχο» και αυτόν για τον ύπνο που θα σου λείπει την επόμενη ημέρα γιατί χόρευες, λέει, στις 3 το πρωί Cure, κρατώντας από την μία κάποιον που δεν γνωρίζεις και από την άλλη απλά μια μπύρα.

 

Το tall’s toy ξαγρυπνά και είναι ένας ακόμα λόγος στο status που θέλει το κέντρο της πόλης να δημιουργεί την νέα τάση.

 

Tall’s Toy: Οδός Καρύτση 10, 2130448864, Fb: Tall’s Toy, Instagram: tallstoybar