Το Okio είναι η τρύπα στην πλώρη ενός πλοίου που έχει αγκυροβολήσει στο «μάτι» της μαρίνας Ζέας, προσφέροντας εδώ και 15 χρόνια πραγματική διασκέδαση στην περιοχή του Πειραιά. Ένα αυθεντικό all day bar που δεν ακολουθεί τη μόδα αλλά δημιουργεί τη δική του εμπειρία από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

Ο πρώτος καφές της ημέρας, που έχει το ιδιαίτερο άρωμα μιας gourmet ποικιλίας 100% arabica espresso blend, τα ξεχωριστά πιάτα, όπως το γνήσιο αμερικανικό burger, και τα περίφημα κοκτέιλ είναι κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επισκεφτείς το Okio. Εξάλλου, η μουσική του ταυτότητα, που κινείται σταθερά ανάμεσα σε ήχους soul, funky, jazzy, rock και ethnic, είναι που δημιουργεί ένα σταθερό κοινό και γίνεται το δικό του σημείο αναφοράς.

 

Okio: Το αυθεντικό μπαρ που δεν ακολουθεί τις μόδες
Ένα αυθεντικό all day bar που δεν ακολουθεί τη μόδα.

 

Εκτός από τους θαμώνες και όσους αναζητούν την ουσία της διασκέδασης, το Okio έχει φιλοξενήσει στη σκηνή του περισσότερους από 500 καλλιτέχνες και μπάντες της ανερχόμενης εγχώριας σκηνής, σφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την παρουσία του στο πολιτιστικό κομμάτι της αθηναϊκής νύχτας.

 

Ο κόσμος που περνάει την πόρτα του Okio αποτελείται από δύο ειδών φανατικούς: τους πρωινούς θαμώνες του καφέ και τους βραδινούς λάτρεις των κοκτέιλ, οι οποίοι συνήθως δεν συναντιούνται ποτέ. Αυτό όμως που συναντιέται είναι η αγάπη τους για ένα στέκι που φιλοξενεί τις πιο όμορφες στιγμές από το πρωί μέχρι το βράδυ, παραμένοντας σταθερή αξία στην επιλογή διασκέδασης.

 

Okio, Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς, 210 4284006, Facebook, Instagram