Ο DJ Jason Wasabi στο rooftop του Mira Me Athens

…στο Rooftop του Mira Me Athens με τον DJ Jason Wasabi Facebook Twitter
0

Αυτή την Κυριακή, 5 Ιουνίου, οι ωραίες μουσικές θα πρωταγωνιστήσουν στο ανανεωμένο και πάντα αγαπημένο Rooftop του Mira Me Athens.

Στα decks θα βρίσκεται ένας από τους πιο hot DJs της πόλης, ο Jason Wasabi, που θα δίνει τον τόνο από τις 8:00 μ.μ. Έτσι, για να απολαύσουμε με τις τελευταίες ακτίνες του ήλιου την υπέροχη θέα στην Αθήνα, τον ουρανό να παίζει με τα χρώματα και αργότερα την πολλά υποσχόμενη βραδιά.

Και δεν θα είναι μόνο η μουσική αλλά και τα craft cocktails, τα ψαγμένα ποτά και η λίστα κρασιών σε επιμέλεια του Άρη Σκλαβενίτη, τα δημιουργικά και τόσο νόστιμα πιάτα από ένα μεσογειακό menu που φλερτάρει με την Ασία με την υπογραφή του executive chef Άρη Ρούσσου. Και φυσικά η καλύτερη διάθεση. Αυτή η Κυριακή λοιπόν θα έχει το δικό της soundtrack και θα ακούγεται στην πιο ωραία ταράτσα της πόλης.

Mira Me Athens Boutique Hotel

Restaurant & Bar

Ερμού 118, 10554 Αθήνα

Τηλ. : 2152151930 – 2152151931

[email protected]

www.mirameathens.com 

Προτάσεις εξόδου
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τhe Meet Market στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Προτάσεις εξόδου / Τhe Meet Market: Μια καλοκαιρινή γιορτή δημιουργικότητας στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου, σχεδιαστές, καλλιτέχνες και μικροί παραγωγοί συγκεντρώνονται κάτω από την industrial στέγη του Παλιού Αμαξοστασίου, για να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους.
THE LIFO TEAM
beautiful south

Προτάσεις εξόδου / «Beautiful South»: Μια έκθεση στο King George Hotel

Η έκθεση θα αναδείξει τη διπλή ταυτότητα του ξενοδοχείου ως ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία και σημεία συνάντησης της Αθήνας και ταυτόχρονα ως ένας από τους χώρους που επιχειρεί να γεφυρώσει το παραδοσιακό με το σύγχρονο.
THE LIFO TEAM
11ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»

Προτάσεις εξόδου / Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ: 11ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»

Νέες καλλιτεχνικές ομάδες και μεμονωμένοι καλλιτέχνες δημιουργούν και παρουσιάζουν καθημερινά επί ένα συνεχές δεκαπενθήμερο performances σύντομης διάρκειας (10-30 λεπτών) από την Κυριακή 15 Μαΐου έως και την Κυριακή 29 Μαΐου 2022.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ