Πέρασαν έξι χρόνια από την ημέρα που το Mind The Cup άνοιξε τις πόρτες του και άλλαξε τη φιλοσοφία του καφέ στη δυτική Αττική, όντας το πρώτο και μοναδικό roastery.

 

Σε αυτά τα έξι χρόνια καβούρδισε και σέρβιρε δεκάδες ξεχωριστές ποικιλίες καφέ, κέρδισε μια θέση στα 25 καλύτερα coffee-shops του κόσμου και παραμένει στις top επιλογές για καφέ σε όλη την Αθήνα.

 

Mind The Cup
Extra Tip: Στο εργαστήριο του Mind The Cup γίνονται συχνά σεμινάρια καβουρντίσματος και γευσιγνωσίας, που μας μυούν στα μυστικά του καλού καφέ.

 

Παράλληλα, η ομάδα του Mind κατέβηκε και στο κέντρο της Αθήνας, ανοίγοντας πριν από έναν χρόνο το «αδελφάκι» του Mind, το Peek A Bloom. Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε ξεχώρισε γιατί εκεί ο καφές αποτελεί μια ολόκληρη ιεροτελεστία που ξεκινά από την εισαγωγή του από επιλεγμένες φάρμες και φτάνει μέχρι το καβούρδισμα σε δικό τους καβουρντιστήρι.

 

Mind The Cup
Το Mind The Cup παραμένει φρέσκο και ζωντανό, δικαιολογώντας ακόμα τη φήμη του!

 

Παράλληλα, οι έμπειροι baristi του είναι πάντα διαθέσιμοι για να σου δώσουν έξυπνα tips που θα μεγιστοποιήσουν την απόλαυση.

 

Σήμερα, έξι χρόνια μετά, τα καταπράσινα πλατάνια της Βεάκη συνεχίζουν να είναι σημείο αναφοράς για εξαιρετικό καφέ, δυνατά κοκτέιλ, φημισμένα πάρτι και όμορφες μουσικές. Το Mind The Cup παραμένει φρέσκο και ζωντανό, δικαιολογώντας ακόμα τη φήμη του!

 

Mind the Cup, Αιμίλιου Βεάκη 29, Περιστέρι, 210 5776010, FΒ: Mind The Cup