Το όνομά του βγήκε αυθόρμητα, όταν τρεις φίλοι, οι ιδιοκτήτες του, εμπνεύστηκαν από το διατηρητέο νεοκλασικό του 1890 που δέσποζε στον αριθμό 4 της οδού Καλαμιώτου, να φτιάξουν το δικό τους all day bar.


Το «τρεις κι ο κούκος», έγινε τρεις κι ο «Κuko's The Bar», το μέρος που μπορείς να πιείς τον καφέ σου το πρωί, να απολαύσεις ένα νόστιμο brunch λίγο αργότερα, να γευτείς ένα χορταστικό, casual γεύμα μέσα στη μέρα ή κάποιο σνακ στο διάλειμμα από τη δουλειά ή τα ψώνια, και βέβαια, να πιείς το ποτό σου μέχρι τις 4 κι 6 το πρωί, συντροφιά με τις 80ς και 90ς μουσικές του.

 

Kuko's The Bar
Η ζεστή ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον του Kuko's The Bar με τη maximal αισθητική, είναι από τα «δυνατά» του σημεία.


Η ζεστή ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον του Kuko's The Bar με τη maximal αισθητική, είναι από τα «δυνατά» του σημεία, αλλά η επιτυχία του έχει να κάνει με πολλά ακόμα: τον υπέροχο, μονοποικιλιακό καφέ του από τη Γουατεμάλα, τα σπιτικά γεύματα και γλυκά του, τους φρεσκοστυμμένους χυμούς, τις δροσερές του σαλάτες, τα λαχταριστά του γλυκά.


Στην πορεία της ημέρας, ο καφές δίνει τη θέση του στην ενημερωμένη wine list με τις πιο «ψαγμένες» γεύσεις του ελληνικού αμπελώνα, ενώ καθώς πέφτει ο ήλιος, τα signature cocktails και οι ευρηματικές, tailor made δημιουργίες από τους barmen, γίνονται ανάρπαστα ανάμεσα στις παρέες γύρω από το μπαρ.


Την Πέμπτη 25 Οκτώβρη το αγαπημένο στέκι γίνεται τριών και το γιορτάζει με ένα μεγάλο party και πολλές εκπλήξεις.

 

Kuko's The Bar
Τip: Εκτός από meeting point, το Kuko's The Bar θα μπορούσε να είναι το ιδανικό μέρος για να προσκαλέσετε τους φίλους σας με αφορμή ένα privé πάρτι, γενέθλια ή οποιαδήποτε επέτειο.

 

Kuko's The Bar, Καλαμιώτου 4, Αθήνα, 210 3248897