Καφέ Αρκούδα

Καφέ Αρκούδα Facebook Twitter
0

Η Καφέ Αρκούδα από την Ελάτη Τρικάλων μετακόμισε στο Παγκράτι, Σπύρου Μερκούρη & Εριφύλης απέναντι από το Άλσος. Συνεχίζουμε στο νέο μας χώρο αυτό που αρχίσαμε πριν απο 22 χρόνια, με κλασική Rock και Jazz μουσική, καθαρά ποτά σε χαμηλές τιμές και παρεΐστικη ατμόσφαιρα, δηλαδή αυτά που πάντα χαρακτήριζαν την Καφέ Αρκούδα. Ανοιχτά κάθε ημέρα από τις 10 το πρωί έως αργά το βράδυ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τhe Meet Market στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Προτάσεις εξόδου / Τhe Meet Market: Μια καλοκαιρινή γιορτή δημιουργικότητας στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου, σχεδιαστές, καλλιτέχνες και μικροί παραγωγοί συγκεντρώνονται κάτω από την industrial στέγη του Παλιού Αμαξοστασίου, για να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους.
THE LIFO TEAM
beautiful south

Προτάσεις εξόδου / «Beautiful South»: Μια έκθεση στο King George Hotel

Η έκθεση θα αναδείξει τη διπλή ταυτότητα του ξενοδοχείου ως ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία και σημεία συνάντησης της Αθήνας και ταυτόχρονα ως ένας από τους χώρους που επιχειρεί να γεφυρώσει το παραδοσιακό με το σύγχρονο.
THE LIFO TEAM
11ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»

Προτάσεις εξόδου / Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ: 11ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»

Νέες καλλιτεχνικές ομάδες και μεμονωμένοι καλλιτέχνες δημιουργούν και παρουσιάζουν καθημερινά επί ένα συνεχές δεκαπενθήμερο performances σύντομης διάρκειας (10-30 λεπτών) από την Κυριακή 15 Μαΐου έως και την Κυριακή 29 Μαΐου 2022.
THE LIFO TEAM
The Meet Market: Easter Edition

Προτάσεις εξόδου / Το «The Meet Market: Easter Edition» υποδέχεται την άνοιξη στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Το παρών θα δώσουν πάνω από 120 ελληνικά brands, εκ των οποίων 25 θα συμμετέχουν για πρώτη φορά, παρουσιάζοντας τις φρέσκες ιδέες τους μέσα από την αγαπημένη μας μετακινούμενη αγορά.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ