Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για τo παιδικό θέατρο «Το Περιβόλι της Χαράς και της Λύπης»

Ένα παιδαγωγικό λογοτεχνικό παραμύθι για τη συναισθηματική νοημοσύνη ζωντανεύει στη σκηνή

LIFOTEAM 30.11.2018 | 14:40

Ένα παιδαγωγικό λογοτεχνικό παραμύθι για τη συναισθηματική νοημοσύνη, βραβευμένο με Α' Πανελλήνιο Βραβείο Παραμυθιού (Σικελιανά 2013) ζωντανεύει στη σκηνή και η LiFO σας χαρίζει 10 διπλές προσκλήσεις!

 

Με πλούσιο λεξιλόγιο, παραμυθένια μουσική, σημαντικές έννοιες και διδάγματα, «Το Περιβόλι της Χαράς και της Λύπης» θα μυήσει μικρούς και μεγάλους στον κόσμο των συναισθημάτων, κάτι που του προσδίδει μοναδική παιδαγωγική και μορφωτική αξία.

 

Σε ένα μαγικό περιβόλι η Χαρά και η Λύπη μας ταξιδεύουν στον πλούσιο κόσμο των συναισθημάτων. Η ευφάνταστη σκηνοθεσία της Ιωάννας Μαστοράκη και η μαγευτική μουσική της Χρυσάνθης Οικονομάκη δημιουργούν μια παραμυθένια ατμόσφαιρα που ταξιδεύει τους θεατές στον κόσμο που δημιούργησε ο βραβευμένος συγγραφέας Θανάσης Σάλτας.

 


Το παραμύθι διδάσκεται ήδη σε όλα τα σχολεία μέσα από τις εγκεκριμένες δράσεις του Βιωματικού Σχολείου από το Υπουργείο Παιδείας και έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές σε κατά τόπους πολιτιστικά φεστιβάλ και βιβλιοθήκες όπου έχει παρουσιαστεί ενώ παρουσιάζεται κάθε Σάββατο στις 17:00 στην κεντρική παιδική σκηνή του Θεάτρου Παραμυθίας και σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Κέρδισε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το Περιβόλι της Χαράς και της Λύπης» στέλνοντας DM στον λογαριασμό της LiFO στο Instagram (@lifomag) με τον κωδικό ΠΕΡΙΒΟΛΙ και το ονοματεπώνυμό σου. 

 

Τα ονόματα των νικητών, οι οποίοι θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά, θα υπάρχουν σε λίστα στην είσοδο του θεάτρου.

 

Info

Θέατρο Παραμυθίας – Αλμπέρτα Τσοπανάκη (Παραμυθίας 27, Κεραμικός, πλησίον μετρό Κεραμικού)

Ημέρα και Ώρα Παράστασης: Κάθε Σάββατο στις 17:00, από 10 Νοεμβρίου έως 20 Απριλίου

Τηλ κρατήσεων: Θέατρο Παραμυθίας / Θίασος Πορεία 6937296746, 6946494999

Οδηγός Παιδιού