Ελάτε να παρακολουθήσουμε μια παρέα νεαρών ψαριών, τον εκρηκτικό Λάκη Λιθρίνη, την τετραπέρατη μικρή αδερφή του Λούλα-Λουλάκι και τον ατρόμητο κολλητό τους φίλο Άρη Πριόνη σε μια πολύχρωμη περιπέτεια στον κοραλλιογενή ύφαλο. Αφού μια ψαρότρατα καταστρέφει τον ύφαλο που ζούνε, οι τρεις τους δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ξεκινήσουν την αναζήτηση για ένα νέο σπίτι. 



Καθώς ψάχνουν στη θάλασσα για έναν θρυλικό ύφαλο, οι τρεις φίλοι συναντούν μια ποικιλία συναρπαστικών περιοχών στον βυθό, από δάση φυκιών μέχρι βυθισμένα ναυάγια ‒ ακόμα και το Διάστημα! Το καταπληκτικό αυτό ταξίδι τους φέρνει αντιμέτωπους με ένα χταπόδι, δελφίνια και άλλα εξωτικά πλάσματα. Κατά την διάρκεια της αναζήτησής τους, πρέπει να αποφύγουν πεινασμένους καρχαρίες, την επικίνδυνη ρύπανση και πολλούς άλλους κινδύνους, καθώς αναζητούν έναν ύφαλο που μπορεί να είναι μύθος.



Ο «Θρύλος του Μαγεμένου Ύφαλου» είναι μια παιδική παράσταση του Πλανηταρίου γεμάτη με χιούμορ και φαντασία, που θα απολαύσει όλη η οικογένεια. Συνδυάζει την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση με ένα σημαντικό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος του πλανήτη μας.


ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ
Λεωφ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο – Αθήνα (είσοδος από οδό Πεντέλης 11)
 
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Οδηγός Παιδιού