ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

H νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Θοδωρή Αθερίδη, «Τέλειοι Ξένοι» έρχεται

H νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Θοδωρή Αθερίδη, «Τέλειοι Ξένοι» έρχεται Facebook Twitter
Ο Θοδωρής Αθερίδης σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία επτά φίλων, οι οποίοι αποφασίζουν να μοιραστούν μεταξύ τους τα μυστικά τους, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου.
0

H νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Θοδωρή Αθερίδη, «Τέλειοι Ξένοι» έρχεται Facebook Twitter

 

Επτά φίλοι, μικρά μυστικά και σχέσεις που αναθεωρούνται κατά τη διάρκεια του πιο ανατρεπτικού δείπνου… Ενός δείπνου, που συνοδεύεται από τη FIX Hellas, και αναμένεται να γίνει το πιο πολυσυζητημένο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς!

Η FIX Hellas χορηγεί τη νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη, «Τέλειοι Ξένοι», η οποία  θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 15 Δεκεμβρίου, αποκαλύπτοντας ότι πολλά μπορούν να συμβούν όταν τελικά οι φίλοι παραγνωρίζονται…

Ο Θοδωρής Αθερίδης σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία επτά φίλων, οι οποίοι αποφασίζουν να μοιραστούν μεταξύ τους τα μυστικά τους, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου. Τους «Τέλειους Ξένους» αποτελούν, εκτός του Θοδωρή Αθερίδη οι ηθοποιοί: Σμαράγδα Καρύδη,  Άλκις Κούρκουλος,  Μαρία Ναυπλιώτου,  Μάκης Παπαδημητρίου,  Γιάννος Περλέγκας,  Ευαγγελία Συριοπούλου και  Χριστίνα Βαρώτσου.

Η FIX Hellas, στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό κινηματογράφο, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης, όχι μόνο στο ποτήρι σας αλλά και στη μεγάλη οθόνη!

Διάφορα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ