Διασκέδαση με ταυτότητα στο Gazi College

Urban αισθητική, Jazz & Funk ήχοι και εναλλακτική ατμόσφαιρα

LIFOTEAM 16.6.2014 | 10:23

Μία νέα νότα στην καθημερινότητα έφερε το νέο all day στέκι Gazi College που με τη δική του ιδιαίτερη ταυτότητα κατάφερε να βρει γρήγορα μία ξεχωριστή θέση στη διασκέδαση της πόλης.

 

Το Gazi College φαντάζει βγαλμένο από μυθιστόρημα. Πλούσιες βιβλιοθήκες γεμάτες  συναρπαστικά βιβλία δίνουν το καλύτερο μάθημα εναλλακτικής διασκέδασης με ουσία και περιεχόμενο. Οι μαυροπίνακες προσθέτουν τη δική τους urban αισθητική και όλα αυτά συμπληρώνονται ιδανικά από τους μεγάλους ξύλινους πάγκους που δεσπόζουν στο χώρο.

 

Η ιδιαίτερη αισθητική του χώρου είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που το Gazi College από την πρώτη στιγμή έχει κερδίσει τους δικούς του πιστούς θαμώνες. Πρόκειται για ένα μείγμα ανθρώπων που δεν αποκλείει κανέναν και που συνεχώς αυξάνεται και γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον.

 

Ένα άλλο από τα βασικά χαρακτηριστικά του Gazi College δεν είναι άλλο από την ιδιαίτερη μουσική του. Jazz και funk από Cayetano και  Manu Chao και πολλές ακόμα urban επιλογές που επιλέγονται ανάλογα με το κλίμα και το κόσμο, χαρίζουν μία ζεστή ατμόσφαιρα που δένει αρμονικά με το χώρο, το χρόνο και τη γενικότερη διάθεση.

 

Ιδιαίτερη σημασία όμως έχει δοθεί και στις απολαύσεις που προσφέρει το Gazi College.  Τα Ευφάνταστα cocktails από εκπαιδευμένους Baristi, με πεντακάθαρα ποτά είναι σίγουρο ότι θα σας κερδίσουν, ενώ και η κουζίνα με τις αυστηρά homemade εμπνεύσεις θα σας εντυπωσιάσει. Ανοιχτή από το πρωί και  -το σημαντικότερο- ανοιχτή σε νέες ιδέες, η κουζίνα του Gazi College έχει να σας προτείνει παραμυθένιες γεύσεις, γλυκές ή αλμυρές, και μεθυστικά αρώματα από τα πιο φρέσκα υλικά που κακομαθαίνουν τους λάτρεις των εκλεπτυσμένων γεύσεων. Το  τέλειο σερβίρισμα τους είναι η πινελιά που απλά θα σας κάνει να νιώσετε την εμμονή του Gazi College στη λεπτομέρεια.  

 

Το Gazi College δημιουργήθηκε για να είναι κοντά σου.  Γι’ αυτό με ένα τηλεφώνημα για delivery , θα έρθει το με όλες του τις γεύσεις δίπλα σου!

 

Το συμπέρασμα λοιπόν δεν είναι άλλο από το ότι αν αναζητάς πραγματική διασκέδαση, καλό φαγητό, εναλλαγή μουσικής και κόσμου και πραγματικά ιδιαίτερα κοκτέιλ και αν είσαι στον Πειραιά ή στο Γκάζι, τότε το Gazi College είναι εκεί έτοιμο να σε υποδεχτεί.

 

Ανακάλυψε το από κοντά:

Γρηγορίου Λαμπράκη 117, Piraeus (Τ: 21 0410 0612)

Περσεφόνης 53, Gazi, Athens (Τ: 21 0342 2112)

 

Πάρε μία πρώτη γεύση εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=GUBhf-L5Qv0
https://www.facebook.com/GaziCollegeGr
http://instagram.com/gazicollege
http://www.gazicollege.gr/