Υπάρχουν κάποιες συνήθειες που δεν μπορούν και δεν πρέπει να αλλάξουν, όποια κι αν είναι η καθημερινότητα, γιατί αυτές σου φτιάχνουν τη διάθεση και σου δίνουν θετική ενέργεια να συνεχίσεις.

 

Το Gilda αλλάζει τη συνήθεια του καφέ, προσφέροντας την πιο ποιοτική εκδοχή του. Ο αρωματικός taf αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά μιας 100% Arabica ποικιλίας σε κάθε φλιτζάνι ή μάλλον σε κάθε χάρτινο βιοδιασπώμενο ποτήρι, που υπογραμμίζει την οικολογική φιλοσοφία του Gilda. Γιατί αυτό το coffee spot δεν είναι ένα συνηθισμένο take-away café. Εκτός από τις κλασικές επιλογές, εδώ θα γευτείς εξαιρετικό flat white αλλά και cappuccino latte, αφού το Gilda café είναι άκρως ενημερωμένο σε επίπεδο που θυμίζει ευρωπαϊκά η αμερικανικά πρότυπα.

 

 

 

Δίπλα στα ροφήματα που θα σε ενθουσιάσουν θα βρεις λαχταριστές γεύσεις που θα συνοδεύσουν οποιαδήποτε στιγμή σου. Η μανιταρόπιτα, που δεν μοιάζει με καμία απ' όσες έχεις δοκιμάσει ως τώρα, γίνεται ένα μοναδικό πρωινό, οι σαλάτες με χειροποίητα ντρέσινγκ είναι ιδανική επιλογή για lunch break, ενώ πρέπει να δοκιμάσεις την τορτίγια με κοτόπουλο ή το μοναδικό egg mayo με μπαγκέτα που θυμίζει μπριός. Ιδανικά συνοδεύουν τον καφέ σου το μπανόφι και η lemon pie, που σε εκπλήσσουν με την αναπάντεχη γεύση τους. Στο Gilda όλα ετοιμάζονται καθημερινά με πολλή προσοχή και φροντίδα σε έναν ιδιαίτερο χώρο που ξεχωρίζει για την καθαριότητα και την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων που αφορούν την ασφάλεια όλων μας.

 

Όλα όσα λατρεύεις στο Gilda café μπορείς να τα απολαύσεις με take-away ή μέσα από την πλατφόρμα του efood, γιατί αυτή η ξεχωριστή φροντίδα κάνει αυτές τις μέρες λίγο πιο όμορφες.

 

 

 

 

 

Πειραιώς 74Α, Ν. Φάληρο, Πειραιάς, Instagram: gildacafe